Ponta îi reproșează lui Dragnea că a mai trecut pe la alte partide…

Victor Ponta a făcut declarații despre posibila sa plecare din PSD, despre care s-a tot vorbit în ultima vreme, mai ales după ce și-a înaintat demisia în alb către președintele partidului, Liviu Dragnea. Deputatul de Gorj a dat asigurări că nu se pune problema plecării sale către un alt partid, el menționând că doar Dragnea a mai fost plecat în trecut la alte formațiuni politice, ceea ce nu e cazul și pentru el. „Am văzut că domnul Dragnea mă tot trimite la alte partide, eu nu am fost decât în PSD, nu am fost în alte partide. Dânsul a mai fost în alte partide”, a spus Victor Ponta.

Deputatul a negat că s-ar implica în crearea unei noi formațiuni politice, una cu iz naționalist, Ponta precizând că liderul Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, a fost văzut împreună cu Dragnea în ultimele zile, nu cu el. Ca urmare, fostul premier spune că nu se pune problema să se implice într-un alt proiect politic, așa cum s-a tot speculat în ultima vreme. „A pus problema domnul Dragnea şi o să îl întreb când vreau să fac altceva în politică. Am văzut că e prieten cu Bogdan Diaconu acum, am înţeles că a discutat dânsul cu Diaconu. Foarte bine. Important este că acum domnul Diaconu nu mai este prietenul lui Sebi Ghiţă, e prietenul lui Liviu Dragnea. Sper să nu dispară şi Liviu acum”, a declarat Ponta.

Fostul prim-ministru a recunoscut, în schimb, că a avut o contribuție importantă în crearea ALDE, partidul din care tocmai a fost exclus prietenul său Daniel Constantin. „Cu ALDE am avut şi eu o contribuţie importantă în a se face ALDE. Îmi pare rău că acum se strică treaba. Eu am pus umărul foarte mult la o nouă construcţie politică, am crezut că domnul Tăriceanu a făcut bine plecând dintr-un PNL care nu-l mai reprezenta. Am făcut cât am putut de mult, de la numirile unor miniştri în guvernul pe care l-am condus, inclusiv sediul, după cum ştiţi, stau în sediul USL”.

Vizualizări: 510

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: