Ponta, nemulțumit de organizația de tineret a PSD

Victor Ponta a comentat în stilul propriu alegerile pe care tinerii social-democrați le-au avut duminică  în organizația pe care el a înființat-o în urmă cu un deceniu și jumătate, deputatul de Gorj fiind profund nemulțumit de cum a evoluat organizația respectivă. Singura satisfacție pe care fostul premier a avut-o la sfârșitul alegerilor a fost dată de faptul că președintele actual al TSD nu provine din județul Teleorman. În rest, Ponta și-a exprimat uimirea despre cum se prezintă organizația care l-a lansat pe el în politica de la nivel înalt, deputatul rămânând până acum singurul șef al TSD care a dansat pe mese la o petrecere organizată împreună cu colegii de partid, asta întâmplându-se cu mulți ani în urmă.

„Am înființat TSD în noiembrie 2002 alături de 100 de tineri care își doreau să schimbe și partidul și România. Am fost primul președinte al TSD și mă voi mândri mereu cu cei din echipa de atunci - la «Primăvara Social Democrată» melodia noastră a fost «Exercițiu7 a lui Valeriu Sterian. (pe atunci cred că Liviu Dragnea se pregătea să vină de pe PD la PSD)! Azi se vorbește de «pirați» cu inculpați, baroni locali, mafioți transpartinici, secretare și șoferi, agramați și aroganți și tineri chemați să fie doar decor pentru liderii «Cartelului»! Nu e chiar ce ne gândeam atunci. Măcar președintele TSD este singurul șef de organizație națională a PSD care nu e din Teleorman, deocamdată?", a comentat Ponta pe contul său de Facebook.

Ministrul pentru Dialog Social, Gabriel Petrea, a fost reales de către colegii săi în funcția de președinte al TSD. La începutul ședinței de alegeri el a fost întrebat de Liviu Dragnea despre muzica pe care tinerii au ales-o ca fundal, fiind vorba de linia melodică din filmul „Pirații din Caraibe”. „Gabi, cum ai ales muzica asta, Pirații din Caraibe? Vezi ce înseamnă să fii candidat? Adevărul e că îl ascultam pe Liviu (n.r. - deputatul Liviu Pleșoianu), și la cum ne hăituiesc ăștia, chiar că suntem pirați”, a spus Dragnea, la momentul acela el încă nefiind informat oficial de către DNA că este anchetat penal pentru afacerile pe care le-a patronat la Teleorman pentru firma Tel Drum.

Vizualizări: 531

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: