Ponta şochează. Spune că Iohannis este piroman şi dă foc la ţară!

 Deputatul de Gorj Victor Ponta a rămas cu sechele după ce a fost zburat de la conducerea guvernului în urma incendiului de la Colectiv. În noaptea de vineri spre sâmbătă, a ars poate cel mai mare şi mai cunoscut club din Bucureşti, Bamboo, fără a se înregistra morţi sau răniţi grav. Ponta îl acuză pe preşedintele Klaus Iohannis că este piroman şi că de data aceasta „nu au reuşit să facă să moară oameni”, ca să poată cere iar demiterea guvernului PSD.

 Fostul premier a fost zburat în 2015 de la Palatul Victoria în urma protestelor de stradă generate de tragedia de la clubul Colectiv, acum la Bamboo fiind înregistrați doar răniți, nu și persoane decedate. Tocmai acest lucru îl subliniază și Ponta într-o postare a sa pe Facebook. «Dl. Iohannis și "Propaganda" o să ceară iar demisia Guvernului PSD? Sau de data asta nu au reușit să facă să "moară oameni"? Mai încearcă o dată...», a scris fostul premier în postarea sa.

Un cititor al paginii de facebook i-a pus o întrebare lui Ponta: „E simplă coincidenţă sau ne trezim cu câte un incendiu ori de cate ori preşedintelui Iohannis nu-i convine câte un prim ministru? O fi piroman?”. Răspunsul fostului premier a fost şocant. «Da! Este piroman şi România va "arde" până tot controlul revine la Iohannis si la "Sistem"», este răspunsul premierului.

Într-o altă postare făcută înainte de a se produce nenorocirea din Bamboo, Ponta vorbea și despre modul intempestiv în care Iohannis a mers la ședința de Guvern pentru a cere blocarea modificărilor legislative care să ducă la golirea pușcăriilor de infractori. Deputatul de Gorj e convins că modul în care a mers președintele la ședința respectivă poate fi încă un motiv pentru care puterea actuală să se gândească la o suspendare a locatarului de la Cotroceni. Ponta susține că în mod normal președintele nu avea ce să caute la ședința respectivă, el dând de înțeles că Sorin Grindeanu nu ar fi trebuit să îi permită accesul. „Când Președintele unei țări încalcă regulile constituționale (își arogă atribuții ale Guvernului, dă ordine Parlamentului sau controlează Justiția prin persoanele numite direct) fie este sancționat imediat/ fie ne îndreptăm spre un regim autoritar de genul "Statului Polițienesc" pe care România l-a mai cunoscut în istoria sa!”, a scris Ponta pe Facebook.

Galerie foto


Vizualizări: 2,126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: