Pontaj automat la CEO. „Trebuie să facem treabă”

Pontaj automat pentru salariaţii Complexului Energetic Oltenia. Anunţul a fost făcut de directorul general al companiei energetice. Sistemul va fi implementat mai întâi la sediul central de la Târgu Jiu, urmând mai apoi să fie extins în cariere şi termocentrale.

Sorin Boza, preşedintele Directoratului CEO, a explicat, la Accent TV, că, în acest mod, va vedea mai uşor cât timp stau angajaţii la serviciu. Aceştia vor avea acces în instituţie numai cu un card special. „Vom implementa partea de pontaj automat. Sistemul va fi pus în aplicare pentru prima dată la sediul central. Fiecare om va intra cu un card magnetic şi, la sfârşitul anului, vom face pontajul automat într-un calculator şi vom vedea câte ore stă angajatul la serviciu, ce face, la cât a intrat, la cât a ieşit. E important ca oamenii să conştientizeze că trebuie să facem treabă”, a fost apelul directorului general, Sorin Boza.

În prezent, există pontaje realizate în baza condicilor de prezenţă pe care le semnează toţi salariaţii când ajung şi pleacă de la serviciu. „Nu să stăm la sfârşitul anului cu teancul de hârtii cu pontaje şi semnează şeful, şefuţul, şeful şefului. Atunci va fi foarte clar. Intrăm în calculator, scriem numele angajatului şi apar câte ore a muncit”, a mai anunţat Sorin Boza. (A.A.)

Vizualizări: 6,705

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: