Popeangă, cel mai grăbit candidat PSD

Social-democraţii gorjeni care intenţionează să intre în cursă pentru un mandat de parlamentar trebuie să-şi anunţe candidaturile prin scrisori de intenţie până pe data de 27 septembrie. Primul care a trimis scrisoarea este Vasile Popeangă, parlamentar pe Colegiul 5 Rovinari, care vrea un nou mandat.

 Deputatul Vasile Popeangă a fost primul care şi-a depus scrisoarea de intenţie. “Mi-am anunţat oficial intenţia de candida pentru un nou mandat pe Colegiul 5. Mi-am depus vineri scrisoarea de intenţie, pentru că vineri este ziua mea norocoasă. Până joi, toţi colegii mei care doresc să candideze trebuie să trimită scrisori de intenţie, pentru că aşa este procedura”, a declarat Vasile Popeangă.

Acesta a mai precizat că toate candidaturile vor fi votate prin vot secret în cadrul şedinţei Biroului Permanent Judeţean. “Candidaturile pentru toate colegiile vor fi supuse votului secret în cadrul şedinţei Biroului Permanent. Cel mai probabil, şedinţa va avea loc la sfârşitul săptămânii, pentru că va trebui să fim şi noi de faţă, întrucât până vineri sunt la Bucureşti”, a menţionat Popeangă. Deşi pesediştii şi-au stabilit deja candidaţii, deputatul spune că este posibil să mai apară surprize. “Nu este nimic concret în legătură cu candidaţii, chiar şi pe Colegiul 5 îşi mai poate anunţa candidatura vreun alt coleg”, a declarat social-democratul.

Colegiul 2, cel mai disputat

Un colegiu cu probleme este 2, ocupat acum de Mugurel Surupăceanu. Acesta nu mai are sprijinul partidului însă încearcă să obțină susținerea PSD. Cert este că Mihai Weber va trimite o scrisoare de intenție pentru acest colegiu.  “O să completez această scrisoare și o voi trimite la partid. Nu știu dacă voi fi eu candidatul, dar mi-am exprimat public această dorință”, a menționat Weber.

Informaţii de ultimă oră arată şi o posibilă bătălie pentru Colegiul 4 Motru, unde Victor Ponta l-ar prefera pe Octavian Graure în locul Cameliei Khraibani.

ŞANSE

Deputatul Vasile Popeangă spune că nu se poate pune problema ca PSD să piardă vreun din Colegii. “Primarii au rol important la alegerile parlamentare. Din analiza mea, nu se poate pune problema ca PSD să piardă vreunul din Colegii, ţinând cont de ponderea pe care o are USL la nivelul primăriilor. Pe toate Colegiile suntem favorizaţi de faptul că avem primarii fie pesedişti, fie liberali. Deci avem şanse maxime în toate zonele”, a declarat Vasile Popeangă.

DECLARAŢIE

„Am primit mail cu modelul scrisorii de intenţie. Pana joia viitoare trebuie să trimitem aceste scrisori, urmează ca prin vot Biroul Permanent Județean să stabilească daca voi fi candidatul”

Vasile Popeangă, deputat PSD

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: