Postarea unui gorjean pe Facebook: "Au ieșit la ciupeală" Ce au făcut polițiștii după ce au văzut mesajul!

Situație fără precedent în județul Gorj! Șoferul unei autoutilitare a fost tras pe dreapta după ce un pasager din mașină a "certat" un echipaj de poliție, aflat în misiune. "Frumoasă parcare, boss!", le-a transmis gorjeanul, oamenilor legii. Ce a urmat ar fi fost greu de anticipat! 

Duminică după-amiaza un echipaj de la Rutieră, din cadrul IPJ Gorj, aflat pe raza localității Scoarța, unde trasese pe dreapta un vitezonam a fost apostrofat de un gorjean. "Frumoasă parcare, boss!", le-a strigat omul, nu înainte de a le face o fotografie. Mai mult decât atât, a postat fotografia pe un grup destinat șoferilor cu următorul mesaj:

"La ciupeală! Scoarța Gorj. Nu mai contează parcarea pe sens invers invers când "halim" pe cineva. Bravo, băieții! Jos pălăria! Dar să vi-o dați singuri jos!" 

Postarea a fost văzută de sute de internauți, dar și de echipajul de polițiști, care, după cum reiese din comentarii, a plecat pe urma celui care îi acuzase că se aflau "la ciupeală".

Șoferul autospecialei de poliție, rutieristul Florin Buculea nu s-a limitat doar la a aplica legea în teren, ci a postat și un comentariu, pe Facebook, în care l-a pus la punct pe cel care îi fotografiase, cu scopul de "a face lumină" în acest caz.

"Domnule Dănuț Ungureanu, sincer, imi pare rau ca iti scriu pe aceasta cale, dar crede-mă ca nu exista alt mod prin care sa ne desfășurăm activitatea. Eu sunt șoferul autospecialei de politie și îmi asum absolut totul atunci când o conduc. Dacă noi greșim cu ceva, ai toată încrederea ca sunt destule servicii care sa ne tragă de urechi, nu este nevoie sa o faci tocmai dumneata, pasager în autoutilitara GJ-64-HOD, care ai avut tupeul murdar sa iesi tot pe geam sa ne spui ca "frumoasa parcare boss", încruntat la maxim (probabil în mintea ta, te deplasai cu o nava de croaziera si nu aveai loc de noi). Domnule cetățean care esti și achiți taxe si impozite la stat, din care noi suntem plătiți (de parca noi suntem scutiți de taxe), vreau sa-ti spun ca acel conducator auto circula cu 114 km/h intr o localitate, pe un sector de drum unde accidentele cu victime omenești sunt la zi. Iartă-mă ca ti-am deranjat călătoria...mai bine le-ai spune domnilor de pe grup cate abateri a încălcat conducătorul auto al autoutilitarei în care tu te aflai pana în Tg-Jiu. Nu ai știut sa le numeri, corect ? Sau nu te-a interesat acest aspect ?!

Legile sunt făcute sa fie încălcate, dar și respectate atunci când este momentul oportun, iar "pârliții" astia de polițiști nu pot sa fie peste tot în același timp. Toti greșim și trebuie sa ne asumam, sa fim realiști!

Drumuri bune sa aveți și fără evenimente neplăcute!", a postat polițistul Florin Buculea. 

Mesajul polițistului a atras o mulțime de alte comentarii din partea celor care i-au apreciat poziția, dar și unul din partea pasagerului Dănuț Ungureanu, care se plângea de faptul că mașina în care se afla a fost urmărită în trafic după postarea pe care o făcuse pe Facebook. 

"Domnule Buculea, tot respectul pentru ceea ce faceți, dar sa o faceți cum trebuie!

La maxim 500 m aveați parcare special amenajata, aveați dreptul de a escorta auto până în prima parcare!

Acesta a fost singurul aspect pentru care am creat această postare!

Știu, probabil am un "tupeu murdar" dar să urmăriți o mașină până după podul Jiului pentru o postare!?

Ați zis că a făcut șoferul nenumărate greșeli, de ce nu l-ati oprit?

Vă spuneam aceste lucruri în față, "informați cetățeanul"!

P.S.Respectați legea d-voastră și o vom respecta și noi!", a postat Dănuț Ungureanu.

Galerie foto


Vizualizări: 6,599

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: