Posturi bine plătite de asistent medical la Ambulanță

Serviciul de Ambulanță Județean Gorj a scos la concurs cinci posturi de asistent medical. Două sunt de asistent medical debutant, specializarea medicină generală, cu nivel de studii postliceale, pentru Stația centrală din Târgu Jiu.

Cerințele pentru participarea la concurs sunt: diplomă de școală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare conform H.G. nr. 797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenților liceelor sanitare, promoțiile 1976-1994 inclusiv, cu nivelul studiilor postliceale sanitare; diplomă de bacalaureat; avizul anual pentru autorizarea exercitării profesiei (pentru anul 2022) sau o adeverință privind dreptul de a participa la concurs, eliberate de către OAMGMAMR Gorj.

Un alt post este de asistent medical cu experiență, tot pentru stația din Târgu Jiu. Cei care vor să participe la concurs trebuie să îndeplinească mai multe condiții: diplomă de școală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare conform H.G. nr. 797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenților liceelor sanitare, promoțiile 1976-1994 inclusiv, cu nivelul studiilor postliceale sanitare; diplomă de bacalaureat; avizul anual pentru autorizarea exercitării profesiei (pentru anul 2022) sau o adeverință privind dreptul de a participa la concurs, eliberate de către OAMGMAMR Gorj; 6 luni vechime în specialitate.

Alte două posturi sunt de asistent medical debutant pentru Substația Tg. Cărbunești. Candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții: diplomă de licență în specialitatea asistență medicală generală, însoțită de suplimentul descriptiv; diplomă de bacalaureat; avizul anual pentru autorizarea exercitării profesiei (pentru anul 2022) sau o adeverință privind dreptul de a participa la concurs, eliberate de către OAMGMAMR Gorj.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 8 iulie 2022, ora 13.00. Proba scrisă va fi pe 18 iulie, iar interviul pe 21 iulie.

Vizualizări: 1,551

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: