Posturi libere la stat. Care sunt condiţiile!

Mai multe instituţii publice din judeţul Gorj au scos, în această lună, posturi la concurs. Este nevoie de registrator medical la Spitalul din Târgu Jiu, consilieri şi un şef la Protecţia Copilului, informatician la universitate sau şofer la Primăria Negomir. Dosarele de candidatură pot fi depuse până la sfârşitul acestei luni.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiei de registrator medical debutant la Serviciul de Evaluare şi Statistică Medicală. Doritorii trebuie să aibă diplomă de bacalaureat şi un certificat de calificare profesională în domeniul informatică. Pe 15 martie, la ora 16.00, se mai primesc dosarele de candidatură, urmând ca proba scrisă, constând într-un test grilă, să aibă loc pe 23 martie. Interviul este programat pe 28 martie.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere, vacante de şef birou, gradul II, la Biroul Achiziţii Publice şi Contractare Servicii Sociale. Doritorii trebuie să aibă studii în domeniu şi o experienţă de cel puţin doi ani. Dosarele mai pot fi depuse până la sfârşitul acestei luni, iar pe 17 aprilie va avea loc proba scrisă. Interviul se va susţine pe 20 aprilie.

Tot la DGASPC Gorj mai este nevoie de două posturi de consilier, clasa I, şi inspector, clasa I, în cadrul Biroului Achiziţii Publice şi Contractare Servicii Sociale. Cei interesaţi au nevoie de nouă ani vechime. 27 martie este data până la care se mai pot înscrie candidaţii. Pe 10 aprilie are loc proba scrisă, iar interviul a fost programat pe 13 aprilie.

Universitatea „Constantin Brâncuşi“ din Târgu Jiu organizează concurs pentru ocuparea postului vacant de informatician II la Compartimentul Informatizare din cadrul Direcţiei Generale Administrative, pe perioadă nedeterminată. Pe 23 martie, va avea loc proba practică, iar pe 29 martie, interviul.

La Negomir, primăria organizează concurs pentru postul de şofer. Cei interesaţi de acest post au nevoie de studii medii, permis de conducere, categoria D, şi o vechime de doi ani. Proba scrisă va avea loc pe 29 martie, iar pe 2 aprilie, interviul.

Un post este liber, însă pentru o perioadă determinată, şi la Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj. Este vorba despre un post de biolog. Se cer studii în domeniul biologie şi o vechime de cinci ani în specialitatea studiilor. 16 martie este data limită până la care se mai primesc dosare, iar pe 27 martie va avea loc proba scrisă.

Vizualizări: 4,925

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: