Posturi libere la stat. Mai multe primării şi spitale fac angajări

Șansă pentru gorjenii care vor să prindă un post la stat. Mai multe primării şi spitale din Gorj au scos la concurs posturile vacante şi vor organiza concursuri la începutul lunii mai. Cele mai multe locuri  sunt la spitalul din Târgu Cărbuneşti şi în cadrul mai multor primării.

Spitalul Orăşenesc de Urgenţă Târgu Cărbuneşti are mai multe posturi vacante şi caută asistenţi medicali generalişti debutanţi la cabinetele de Obstetrică-Ginecologie, Chirurgie Pediatrică, Diabet Zaharat, Nutriţie şi Boli Metabolice, Nefrologie şi Hematologie. Pe de altă parte, Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei de psiholog la Ambulatoriului integrat al spitalului. Doritorii au nevoie de studii în Psihologie, titlul de psiholog, atestat de liberă practică şi patru ani de vechime.

Primăria Novaci caută un muncitor calificat pentru Serviciul Gospodărire Comunală, Spaţii Verzi şi Administrativ. Persoanele interesate trebuie să aibă diplomă de bacalaureat, certificat de absolvire în specializarea instalator apă-canal, permis de conducere, vechime cinci ani şi să fie apte medical şi psihologic.

Alte două primării, Ioneşti şi Prigoria, au nevoie de secretari. Concursurile vor avea loc pe 4 mai. În aceeaşi zi, va fi concurs şi la Consiliul Judeţean unde se caută auditor, clasa I, grad profesional superior la Compartimentul Audit Intern. Tot la Consiliul Judeţean e liber şi postul de arhitect şef. Concursul este programat pe 10 mai. În schimb, Primăria Drăguţeşti are nevoie de consilier, clasa I, grad profesional superior, la Compartimentul Contabilitate. La Văgiuleşti sunt scoase la concurs două posturi de inspector, în cadrul Compartimentului Financiar-Contabil, iar Primăria Borăscu angajează referent. La Urdari, este nevoie de un inspector asistent.

Vizualizări: 2,885

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: