Povestea lui Raymond, vineri seara, la Accent TV

"Despre noi, oamenii", emisiune difuzată în premieră vineri seara, la ora 19.00, pe Accent TV, vă prezintă o interviu cu Raymond, un tânăr muzician a cărui poveste a fost expusă într-un spot realizat de o companie de telefonie mobilă.  Tânărul absolvent al facultății de marketing speră să aibă succes pe plan muzical și muncește de zor la piese noi pe care le postează pe canalul său de Youtube și pe Facebook.

În Târgu Jiu lui Raymond nu i-au mai rămas decât prietenii și rudele, părinții fiind plecați la muncă în străinătate de ani buni. Tânărul spune că s-a mutat în București pentru că acolo se dă ora exactă în muzică, iar acum este în discuții cu o casă de producție celebră și speră ca în curând să-și lanseze primul album.

Piesele sale au zeci de mii de vizualizări, dar Raymond a ajuns cunoscut mai ales după ce povestea lui a fost expusă în reclama Vodafone. Raymond a fost prezent pentru câteva zile în Târgu Jiu ca să-și viziteze prietenii și rudele. Noi am profitat de prezența lui în oraș și am realizat un interviu cu tânărul care a reușit să-și facă un nume în industria muzicală.

Urmăriți vineri, la ora 19.00, pe Accent TV, un reportaj realizat de Camelia Nimară, jurnalist la Pandurul.

Vizualizări: 1,093

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: