Povestea tristă a câştigătorului „Chefi la cuţite”

Piteşteanul Iulian Bănuţă este marele câştigător al acestui sezon al „Chefi la cuţite”. El a făcut parte din echipa mov a chef-ului Cătălin Scărlătescu. Bucătarul din Piteşti a câştigat un premiu de 30.000 de euro. Povestea sa de viaţa este una tristă.

Chef Gianny a devenit pasionat de bucătărie încă din adolescenţă, ajungând să descopere tainele bucătăriei în urmă cu 18 ani. Mama lui nu l-a vrut la naştere şi, atunci când a crescut, de multe ori îl alunga din casă. „Uneori mă dădea afară, când spuneam că mi-e foame, alteori plecam eu singur. Așteptau să ies ca să pună masa. Am dormit multe nopți sub cerul liber, pe scaunele de la stadion, chiar acolo sub tabela de marcaj, iar mai apoi norocul a făcut să ajung la bunica mea”, a mărturisit tânărul piteștean în vârstă de 35 de ani.

Bucătăria este pentru el refugiu, dar și spațiul care l-a ajutat să nu o ia pe căi greșite atunci când s-a văzut abandonat. Astăzi este fericitul câștigător al unui premiu de 30.000 de euro și al trofeului „Chefi la cuțite!”

Chef Cătălin Scărlătescu a transmis el un mesaj după ce Gianny Bănuță s-a dovedit a fi cel mai bun concurent: „Sunt fericit! Nici nu aveti idee prin ce emotii trecem la filmare atunci cand asteptam verdictul. Sunt mandru de Gianny, bravo! Esti bucatarul de care aveam nevoie pentru finala. Echipa mov, ati fost frumosi si nebuni, am invatat impreuna sa fim o echipa. Asa cum am spus, sunteti ai mei! Si da, am plans! Bravo #scarlatescuteam! Va multumesc foarte mult, ati fost o echipa extraordinara!".

Galerie foto


Vizualizări: 4,825

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: