PP-DD Gorj a păstrat un loc pentru candidatura lui Dan Diaconescu

Partidul Poporului – Dan Diaconescu a dat publicităţii lista cu candidaţii propuşi pentru alegerile parlamentare din Gorj. Deşi judeţul nostru are opt colegii, lista cuprinde şapte nume, al optulea fiind un candidat surpriză, după cum a declarat Cătălin Zamfira, preşedintele interimar al filialei Gorj. PP-DD Gorj va merge în alegeri cu membri proprii, chiar dacă mai puţin cunoscuţi opiniei publice, deşi au fost vehiculate nume foarte sonore de la alte partide.

PP-DD va propune la alegerile parlamentare următoarele candidaturi pentru cele şase colegii de deputaţi: Gheorghe Neaţă (medic Spitalul Judeţean), Ştefan Cherciu (om de afaceri), Viorel Glăman (angajat în Ministerul Mediului, fost director la Garda de Mediu Bucureşti, fiul unui om de afaceri gorjean), Ion Pasăre (profesor, fost director la liceul din Turceni), Robert Filip (consilier judeţean, fiul primarului din Rovinari), Cătălin Zamfira (preşedinte interimar PP-DD Gorj). Pentru colegiul 1 Senat va candida Ilie Petrescu, iar pe colegiul 2 Senat va fi un candidat surpriză, a declarat Cătălin Zamfira, care zilele trecute vorbea de o posibilă candidatură a lui Dan Diaconescu în Gorj.

Zamfira se va confrunta cu Ponta

Cătălin Zamfira a dat publicităţii doar numele candidaţilor, fără a specifica pe ce colegiu candidează fiecare. Cu toate acestea, Gheorghe Neaţă va candida cel mai probabil pe Colegiul 1 Tismana. „Sunt din zonă de munte, îmi place muntele, astfel că îmi doresc să candidez pe colegiul 1 sau 2”, a spus Neaţă.

Ion Pasăre este din Turceni, ceea ce înseamnă că va candida pe Colegiul 4 Motru-Turceni, unde va face echipă cu Ilie Petrescu, acesta din urmă fiind candidat la Senat.

Robert Filip, dacă va accepta candidatura, ar putea să intre în lupta pentru Colegiul 5 Rovinari, mai ales că tatăl său este primar la Rovinari. Dar, unele surse spun că tocmai acesta este motivul pentru care nu va candida, deoarece tatăl său este primar USL şi trebuie să îl susţină pe social-democratul Vasile Popeangă.

Pe colegiul lui Ponta ar putea candida Cătălin Zamfira. Interesant este că nu a fost făcut public numele candidatului USL pe Colegiul 2 Senat, cel reprezentat acum de pesedistul Toni Greblă, astfel că se menţine tensiunea unei candidaturi a lui Dan Diaconescu în Gorj.

ZVONURI

Mai mulţi politicieni au fost în negocieri cu PP-DD pentru o candidatură sau susţin că au fost ofertaţi de acest partid. Este vorba de Dan Ilie Morega, Liviu Andrei, Marcel Romanescu, Marian Rotaru, Sorin Bucurescu şi mai nou Mugurel Surupăceanu. Cu toate acestea, s-a mers pe candidaţi din pepiniera partidului.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: