Prefect nou, probleme vechi. Ce planuri are Ciprian Florescu

Ciprian Florescu, fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, ocupă de marţi funcţia de prefect al judeţului. Acesta fost învestit în prezenţa directorului general al Direcţiei Generale pentru Relaţiile cu Instituţiile Prefectului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. La ceremonie au luat parte primari, şefi de instituţii, dar şi soţia şi fiica prefectului. Florescu a precizat care ar fi primele proiecte pe care ar vrea să le finalizeze.

Ciprian Florescu a preluat marţi ştafeta de la fostul primar Gheorghe Paraschivu. Florescu a fost învestit în funcţia de prefect de către Teodor Iulian Gheorghe, director în cadrul Direcţiei Generale pentru Relaţiile cu Instituţiile Prefectului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Imediat după ce a rostit jurământul, Ciprian Florescu a declarat că este un moment extrem de important în cariera lui. „Este un moment deosebit pentru cariera mea, este un moment în care, după o muncă depusă de-a lungul anilor în administraţie, sunt numit pe funcţie publică de prefect. M-am despărţit în urmă cu câteva zile de colegii de la Consiliul Judeţean şi n-a fost o despărţire uşoară, însă plec la un nou drum cu gândul că voi găsi în Instituţia Prefectului Gorj oameni la fel de capabili şi de dispuşi să facă ce trebuie pentru ca viaţa gorjenilor să fie pe un trend normal şi crescător”, a spus noul prefect de Gorj.

 Paraschivu: „Un moment important”

Şi fostul prefect Gheorghe Paraschivu şi-a început discursul în aceeaşi manieră. „Este un moment important pentru cariera mea, se încheie o etapă din evoluţia mea profesională, dar şi din viaţa mea. A fost o perioadă plină de evenimente şi plină de realizări, o perioadă în care lucrurile s-au succedat cu repeziciune. Vă felicit domnule prefect pentru demnitatea pe care o începeţi astăzi şi vă urez mult succes în activitatea pe care o veţi desfăşura”, a declarat Gheorghe Paraschivu. Odată cu preluarea mandatului de prefect, Ciprian Florescu a precizat că ar fi câteva obiective importante asupra cărora îşi va îndrepta atenţia în perioada imediat următoare: podul de la Turcineşti, drumul naţional 66, precum şi varianta de ocolire a municipiului Târgu Jiu.  

Galerie foto




Vizualizări: 890

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: