Prefectul Florescu, despre neregulile semnalate la stadion: N-am nicio grijă!

Lucrările la stadion sunt pe ultima sută de metri, anunță autoritățile locale. În perioada următoare, se va realiza prerecepția arenei sportive. În ciuda faptului că un muncitor acuză că lucrările sunt de mântuială, municipalitatea dă asigurări că totul se construiește ca la carte.

Viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Aurel Popescu, a explicat că a inspectat de mai multe ori șantierul și nu a identificat nereguli. „Am făcut tot posibilul să trecem prin locuri mai puțin umblate, în zone mai întunecate, tocmai pentru a vedea care sunt condițiile și cum s-a respectat proiectul. E posibil să apară orice chiar și acasă, undeva într-un colț al casei. Dacă apar astfel de probleme, cei doi constructori vor remedia orice problemă care poate să apară”, a declarat Aurel Popescu.

Vestea a ajuns și la urechile prefectului, care nu are pârghiile necesare să intervină. Mingea este în curtea celor de la Primăria Târgu Jiu. „Dacă lucrările nu sunt făcute bine, recepția nu ar trebui să fie semnată de beneficiar. Dacă lucrările ar fi făcute bine, va fi semnată. Dacă va fi acceptată și semnată și lucrările nu vor fi conforme cu proiectul, cel care va răspunde va fi cel care va semna recepția. Deocamdată nu am nicio grijă”, transmite prefectul Ciprian Florescu.

Începe perioada de probe

În această perioadă, se fac probe. Firma constructoare vrea să vadă dacă funcționează tabelele de marcaj și instalațiile electrice. „Noi le vom asigura energia electrică și gazele pentru a putea face probele. Acestea sunt prioritățile de acum. În perioada următoare, cei doi constructori vor solicita o prerecepție a acestei investiții pentru că se apropie de final. Partea de amenajare pe verticală mai amână finalizarea cu o perioadă de timp. Au fost condiții clare care au condus la această amânare. Știm că mai sunt și perioade de timp în care nu se mai poate lucra. Cei doi constructori au justificat această întârziere și Companiei Naționale de Investiții”, a mai declarat viceprimarul Aurel Popescu.

Vizualizări: 9,195

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: