Pregătiri la Târgu Jiu pentru nunta Deliei Matache

Delia Matache şi Răzvan Munteanu, şi-au pregătit deja invitaţiile pentru nuntă. Evenimentul va avea loc în data de 16 septembrie, la Târgu Jiu, oraşul natal al mirelui. Cântăreaţa şi logodnicul său au ales drept invitaţii carduri din hârtie cu inserţii de albăstrele şi lavandă. Delia a postat pe pagina de Facebook fotografii făcute la Muzeul de la Curtişoara  unde va avea loc cununia religioasă, iar petrecerea la restaurantul de pe Insuliţă, locaţie preferată şi de Andra şi Cătălin Măruţă.

Pregătirile pentru nunta Deliei Matache sunt pe ultima sută de metri. Cântăreaţa şi logodnicul ei, Răzvan Munteanu, îşi vor oficializa relaţia pe data de 16 septembrie la Târgu Jiu. Cununia religioasă va avea loc la Muzeul Satului de la Curtişoara, iar petrecerea va fi organizată la restaurantul de pe Insuliţă. Întrucât este foarte implicată în proiectul X Factor, Delia Matache şi-a lăsat logodnicul să pună la punct ultimele detalii ale evenimentului, după ce împreună au ales invitaţiile. Acestea reprezintă nişte carduri din hârtie, realizate manual şi cu inserţii de albăstrele şi lavandă. Fiind adepta nunţilor tradiţionale, cântăreaţa va îmbrăca o rochie simplă fără perle şi strasuri. Cununia religioasă va fi organizată în stil gorjenesc şi va fi oficiată de către preotul bisericii de la Curtişoara. Pentru locaţia de la Curtişoara, Delia Matache şi Răzvan Munteanu au achitat Muzeului Judeţean o taxă de 200 de lei. De asemenea, cei doi vor plăti bisericii taxa pentru slujba religioasă. “Delia Matache şi-a dorit o nuntă gorjenească şi am fost de acord ca evenimentul să aibă loc la Muzeul Satului de la Curtişoara. Slujba religioasă va fi oficiată de preotul Bisericii de la Curtişoara. Nu vor exista decât ornamente florale cu flori de sezon. Mirii vor fi însoţiţi de aproximativ 50 de persoane pentru care va fi organizat un bufet suedez. Petrecerea propriu-zisă va avea loc la un restaurant din oraş”, a declarat Dumitru Hortopan, directorul Muzeului Judeţean “Alexandru Ştefulescu”.

Locaţia de pe Insuliţă preferată de vedete

Delia Matache şi Răzvan Munteanu vor petrece alături de invitaţii lor la restaurantul de pe Insuliţă, unde deja au făcut rezervări pentru sute de persoane. Această locaţie pare să fie pe placul vedetelor autohtone întrucât tot aici au sărbătorit şi Andra şi Cătălin Măruţă. Administratorul localului spune că spre sfârşitul lunii august urmează să aibă o întâlnire cu viitorii miri pentru a pune la punct ultimele detalii referitoare la meniu. De asemenea, a mai precizat că speră ca până la data respectivă să fie terminată şi piscina exterioară. “În perioada imediat următoare vom avea o întâlnire pentru a pune la punct ultimele detalii referitoare la meniu. Sperăm să putem finaliza şi amenajarea piscinei pentru că în momentul de faţă nu se poate lucra din cauza vremii caniculare”, a declarat Călin Lemnaru, administratorul restaurantului.

Galerie foto


Vizualizări: 301

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: