PREMIERĂ: Dinozauri gigant în parcarea Kaufland

Spectacole inedite la Târgu Jiu! Circa 10 dinozauri de mărimi naturale pot fi admiraţi în cadrul unui show live care va avea loc în parcarea Kaufland, în zilele de week-end. Copiii, dar şi adulţii vor avea parte de o adevărată întoarcere în timp. Toţi cei prezenţi vor putea vedea zeci de replici robotizate ale dinozaurilor în mărime naturală, cel mai mare exemplar având peste 30 de metri înălţime. De asemenea, vor putea urmări cum un dinozaur iese din ou, iar apoi ajunge la dimensiuni naturale.

O echipă din Germania aduce la Târgu Jiu dinozauri giganţi, primul spectacol „Mega Dino” urmând să aibă loc vineri, începând cu ora 18:00. Organizatorii promit un show extraordinar, copiii având posibilitatea să vadă mai întâi cum iese un dinozaur din ou, după care dinozauri în mărime naturală. „E o premieră absolută, o formaţie din Germania din Nuremberg aduce la Târgu Jiu dinozauri giganţi, de la cel mai mic care iese din ou, până la cel mare. Este un spectacol foarte interesant atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari pentru că aceşti dinozauri nu sunt numai expuşi, undeva pe o scenă, ei se plimbă printre oameni, lucrează cu publicul, sunt dinozauri în mişcare. Dinozaurii scot sunetele şi execută mişcările reptilelor preistorice. Aducem foarte mulţi dinozauri în show, sunt patru foarte mari, unii mai mici care ies din ou, iar copiii văd cum sparg oul şi ies afară, sunt vreo trei dinozauri de acest fel, plus un alt dinozaur mare care se plimbă. Este un spectacol robotizat, dar zici că dinozaurii sunt vii”, a declarat Mircea Robu, organizatorul spectacolului.
Dacă în zilele de vineri şi duminică va avea loc doar câte o reprezentaţie, pentru sâmbătă sunt programate două spectacole, la ora 16.00, respectiv 18:00. „Biletul va costa 30 de lei, intrare generală, pentru copii şi adulţi. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete din parcarea Kaufland. Deocamdată, ştim sigur că avem spectacole începând de vineri şi până duminică inclusiv, însă există posibilitatea ca să rămânem la Târgu Jiu până pe 1 iunie pentru a oferi spectacole de Ziua Copilului. Vrem să prelungim acest turneu pentru că ne aşteptăm să fie o atracţie pentru gorjeni”, a precizat Mircea Robu.
ATRACŢIE
Organizatorii oferă posibilitatea spectatorilor de a imortaliza momentele petrecute în preajma dinozaurilor. „Cea mai mare atracţie pentru copii este faptul că pot călări pe un dinozaur în mărime naturală şi se pot plimba pe aceste reptile preistorice, în timp ce părinţii îi pot fotografia sau filma pe micuţi”, a declarat Mircea Robu, managerul evenimentului.

Vizualizări: 3,194

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: