Premierul propus de PSD, îmbrăcat de un meşter popular din Gorj

Şefa organizaţiei naţionale de femei propusă de PSD pentru a prelua funcţia de premier, Viorica Dăncilă, poartă din 2017 şi haine tradiţionale gorjeneşti, asta după ce a văzut-o pe prietena sa, Elvira Şarapatin, îmbrăcată cu aşa ceva.

Deputata de Gorj şi europarlamentara care ar putea să îi ia locul lui Mihai Tudose la Guvern sunt bune prietene, iar vestimentaţia de calitate a lui Şarapatin a făcut-o şi pe Dăncilă să opteze pentru o haină realizată la Tismana de meşterul popular Ciuncanu Gheorghe. „I-a plăcut foarte mult când a văzut haina pe care eu o aveam de la meşterul din Tismana şi ea, dar şi alte colege, au cerut să aibă şi ele aşa ceva. Fiecare şi-a ales un model, a comandat şi a plătit, iar de atunci Viorica ştiu că o poartă cu mare drag ori de câte ori are ocazia”, spune Şarapatin.

Într-o filmare făcută anul trecut după Paşti la Vrancea, Dăncilă apare îmbrăcată cu haina gorjenească la o întrunire a femeilor PSD din judeţul lui Marian Oprişan, acesta fiind şi el prezent la întâlnire împreună cu Liviu Dragnea.

În altă ordine de idei, Elvira Şarapatin o susţine pe Viorica Dăncilă pentru funcţia de premier încă de anul trecut, când partidul l-a promovat pe Mihai Tudose în locul lui Sorin Grindeanu. „Suntem, probabil, cu vechimea cea mai mare în organizaţia de femei şi e evident că ne leagă o prietenie de zeci de ani. Eu am susţinut-o pe Viorica încă de anul trecut pentru o astfel de funcţie, dar iată că acum a venit momentul. E un om de onoare, iar ca femeie cred că va fi un factor de echilibru în fruntea Guvernului. Am convingerea că va reuşi şi să ducă la îndeplinire multe puncte din programul de guvernare al PSD, ştiut fiind că face echipă bună cu comisarul european pentru Politici Regionale, Corina Creţu. În plus, noi, ca partid, dovedim că egalitatea de şanse nu e doar un slogan şi facem astfel un pas în faţă cu o astfel de nominalizare”, mai spune Şarapatin.

Vizualizări: 2,773

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: