Premii pentru vânătoare de pokemoni, la Mall

Shopping City Târgu Jiu premiază pe cei care joacă jocul Nintendo, Pokemn Go. Până pe 7 august, dacă arăţi dovada prinderii unui pokemon primeşti un cadou pe loc.

“Joacă-te și vânează pokemoni în perioada 1 – 7 august, la Targu Jiu - Shopping City! Cum ai prins unul, surprinde momentul cu un screenshot, vino cu el la Info Desk și primești pe loc un premiu instant”, este anunţul postat pe pagina de Facebook a complexului comercial

Pokemon Go este ultima distracţie a tinerilor şi a celor pasionaţi de jocuri. “Fie că joci pentru că-ți aduce aminte de vremurile Pokemon din copilărie, că îți surânde ideea și crezi că te ajută să faci mișcare sau că pur și simplu amicii te-au convins să-ți instalezi aplicația și apoi chiar te-a prins, premiul instant poate fi al tău. Ce trebuie să faci? Mai nimic. Joacă-te și vânează pokemoni în perioada 1 – 7 august la Shopping City Târgu Jiu! Cum ai prins unul, fă un screenshot, vino cu el la Info Desk și primești pe loc un premiu instant”, transmite Shopping City.

Vizualizări: 952

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: