Prima cabină mobilă pentru refinish auto din România este la Rânca

·         Pe 10 și 11 iunie, Policolor Automotive va prezenta cabina mobilă pentru polish-uri auto în parcul de service al raliului de la Rânca;

·         Pasionații industriei auto vor asista la workshop-uri și demonstrații cu aplicații practice ale celui mai eficient sistem de polishare;

·         În cadrul prezentărilor va fi folosit și  Klar by Virtus, o inovație ce revoluționează domeniul  finisării auto.

Policolor Automotive, liderul pieței de auto refinish, cu un portofoliu complet de produse și sisteme, va organiza weekendul acesta o serie de workshopuri și demonstrații de polishări la Raliul de Coastă de la Rânca. Evenimentele se vor desfășura în prima cabină mobilă pentru refinish auto din România, un laborator mobil complet utilat pentru demonstrații și prezentări de produse, care va fi amplasată în parcul de service al raliului.

”Policolor îşi asumă responsabilitatea inovării. Acest brand românesc înseamnă mai mult decât oricând dinamism și grijă faţă de client. Ne bucurăm că am lansat în România o nouă platformă pentru “spot repair” și detailing, care schimbă regulile unui joc extrem de serios şi profesional”, declară Cristian Crăiniceanu, director comercial al diviziei Automotive & Industrial din cadrul Policolor.

Într-o eră în care accentul cade pe viteză și performanță, Policolor Automotive vine cu un plus de dinamism, prin cabina mobilă, dar aduce totodată și un produs cu tehnologie avansată, Klar by Virtus, care sintetizează și depășește calitățile seturilor de paste folosite în mod tradițional pentru un polish auto. Pasionații detailingului vor putea asista inclusiv la demonstrații cu acest produs inovativ, care are la bază nanotehnologia. Klar by Virtus garantează economie de materiale de până la 50%, precum și o reducere a timpului de lucru de până la 30%.

Dupa Raliul de la Rânca, cabina mobilă va mai face o oprire la Târgul Autovit din Capitală, apoi își va continua caravana prin țară, următoarele orașe fiind  Iași, Cluj, Sibiu și Constanța.  (Sursa: comunicat de presă)

Galerie foto


Vizualizări: 3,160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: