Prima ediție a emisiunii-concurs „Petale de cântec”

Prima ediție a concursului regional de muzică populară „Petale de cântec” va avea loc joi, 30 noiembrie, începând cu ora 19.00, la Târgu Jiu. Luni, 20 noiembrie, este ultima zi de înscriere în concursul care se adresează soliștilor vocali cu vârste între 14 și 20 de ani.

Concursul este organizat de televiziunea N-SAT TV, în parteneriat cu Casa de Producție AV Studio Group și Studioul Liviu Ploae. „Concurenții vor trimite CV-uri și înregistrări video live, fără acompaniament, cu câte o strofă din trei cântece diferite, la alegere: doină, baladă, danț, horă, sârbă, la adresa de e-mail [email protected]. Pentru înlăturarea potențialelor probleme legate de comunicare, concurenții care nu primesc în maxim 24 de ore răspuns că au fost înscriși în preselecție pot suna la telefon 0766.314.582, persoană de contact Aura Stoenescu”, arată organizatorii pe pagina de facebook.

CV-urile trebuie să conțină, obligatoriu: data nașterii, localitate de domiciliu, profesori cu care au studiat (dacă e cazul) și activitatea artistică anterioară (dacă e cazul). Rezultatul preselecției va fi anunțat în data de 24 noiembrie 2017.

În concursul televizat vor intra 10 concurenți, câștigătorii preselecției.

Câștigătorul trofeului „Petale de cântec” va primi ca premiu o piesă de muzică populară originală, compusă și orchestrată de Marius Florea și Liviu Ploae, pe un text de Aura Stoenescu, pe care o va imprima și filma cu Casa de Producție AV Studio Group, Studioul Liviu Ploae și Televiziunea N-SAT TV.
Emisiunea-concurs „Petale de cântec” se organizează trimestrial. Nu se percepe taxă de înscriere, sau taxă de participare pentru concurenții care câștigă preselecția.

Vizualizări: 732

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: