Prima soţie a lui SIE vs. nora SRI

Fosta noră a fostului şef al SRI, Virgil Măgureanu, a ţinut câteva săptămâni prima pagină a ziarelor, cu tot felul de aşa-zise dezvăluiri, care nu duc nicăieri. Blonda se ducea zilnic la DNA pentru a face denunţuri, cu ce a văzut şi ea prin casă, când avea statutul de soţie. Îşi aminteşte de plicuri cu bani, adică şpăgi, de milioane de euro dosite, de averi nedeclarate, ba chiar şi de omoruri comandate. Zilnic livra presei tot felul de picanterii, bine asezonate cu nume de politicieni precum Băsescu, Antonescu, Tăriceanu şi aşa mai departe. Întrebată de ce face asta, a spus că îşi iubeşte ţara. Din patriotism.
După moartea lui Condrea, patronul Hexi Pharma, a apărut prima soţie a acestuia, cu poveşti la fel de interesante. Acum e vorba de SIE. Femeia a spus că ea şi fostul ei soţ au fost filaţi dintotdeauna, arătând chiar poze de la cununia lor civilă, când erau nişte amărâţi de studenţi. Undeva, într-un colţ al camerei şi al pozei, se vedea un colonel DIPI, după cum zice femeia, de pe scările tribunalului de data aceasta. Ar fi interesant de ştiut cine a mobilizat presa la tribunal. Femeia nu părea chiar pe craca ei. Ba povestea cum o dădea Condrea cu capul de parchet, cum nu-i răspundea cu anii la mailuri şi sms-uri, ba revenea la filaje. De exemplu, ştie că fostul ei soţ a fost ofiţer SIE, pentru că l-a întrebat, iar acesta nu a zis nici „nu categoric”, nici „da categoric”. A tăcut.
În fine, ca să nu ne plictisim, în peisaj a mai apărut o consilieră a deputatei Mincă, Raisa Ekaterina Ivantenko. Tânăra, care a lucrat la anti-tero, iar acum ar avea un site de dezvăluiri, spune că de fapt Hexi Pharma producea droguri, iar Condrea nu e mort, ci pitulat prin Venezuela. Şi, pentru că ar fi depus cândva un jurământ de credinţă poporului român, Raisa se simte obligată ca pe viitor să prezinte săptămânal raportări. Cel puţin asta spune pe pagina ei de facebook, unde vor fi făcute rapoartele către poporul pe care zice că îl iubeşte. Şi mai spune chiar că, dacă va intra în posesia unor documente secretizate, care ascund de fapt nişte infracţiuni, le va face publice. Să ne aşteptăm deci la o vară mai puţin plictisitoare decât campania electorală care se încheie înainte să afle lumea că a început.

Vizualizări: 626

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vocile schimbării:

Citește și: