Primar din Gorj, protagonist într-un videoclip de succes

Gheorghe Epure, primarul comunei gorjene Polovragi, a fost protagonistul unui clip video inedit. Mai exact, primarul a participat la niște filmări pentru un clip publicitar, în care apare îmbrăcat în straie populare și ”duelându-se” în rime cu niște colindători hip-hop. Clipul a strâns zeci de mii de vizualizări pe internet.

Filmările au fost realizate în parcul Vitan din București și pe străzile din Capitală, în 2016, pe când primarul Gheorghe Epure era la început de mandat.

La inițiativa tinerilor din Ansamblul Folcloric ”Cheile Oltețului”, primarul din Polovragi, însoțit de câțiva veterani din cadrul ansamblului, a luat parte la filmările pentru Tadaaam Show.

A fost un fel de duel al obiceiurilor, între trecut și prezent. Cei de la Polovragi prezentau tradiționalul obicei al ursului, iar niște tineri din Ansamblul Pandalia prezentau varianta lor, cu un urs panda și colinde pe ritm de hip-hop. Cele două părți apar în clip cu un schimb de replici amuzant, un duel al rimelor.

Cum filmările au fost relizate în aer liber, câteva sute de persoane s-au adunat în jurul celor două cete de colindători și au râs de rimele lor.

Clipul video a fost încărcat pe YouTube și are peste 25.000 de vizualizări. Primarul Gheorghe Epure a vorbit despre participarea în acest videoclip.

”Au avut o prezență extraordinară în rimă. Eu și colegii ne căutam întotdeauna replicile vechi, tradiționale. Le aveam în inventar, dar în asemenea momente ți le găsești mai greu. Le-am găsit, dar nu întodeauna potrivite. N-a fost nimic regizat, deși așa discutasem înainte. Era totul spontan. Și chiar a fost interesant, plăcut. Oricum, s-a dovedit că tinerii sunt mult mai creativi, jos pălăria, mi-au plăcut. Nu mă așteptat la o participare atât de masivă a tinerilor. Bine, erau vedete în grupul celălat și atrăgeau tinerii”, a declarat Gheorghe Epure, primarul comunei Polovragi.

Toate cheltuielile cu deplasarea la București a grupului de la Gorj au fost asigurate de organizatori, fiind vorba de o reclamă la o companie de telefonie. ”Ne-au ales pentru că ei căutau parteneri din mediul rural, care respectau tradițiile locale, asta a fost ideea. Au mai fost videoclipuri pentru care am filmat, dar pe linia pe care mergem, pe tradiții”, a explicat primarul din Polovragi.

Vizualizări: 5,662

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: