Primar: Nu am dat bani la lăutari

Primarii gorjeni obișnuiesc să se plângă de lipsa banilor la final de an, dar nu este cazul lui Sorin Bucurescu. Primarul din comuna Slivilești încheie acest an fără datorii și a explicat cum a reușit acest lucru.

”Am știut de la începutul anului ce bani am și nici nu m-am întins nici la proiecte, deși mi-aș fi dorit să fac și eu mai multe.  Nu am făcut niciun credit pentru investițiile pe care le-am avut în derulare, pentru că am reușit să mă gospodăresc de la bugetul local”, a spus primarul Bucurescu.

Primarul din Slivilești spune că a fost chibzuit tot anul. “Eu nu am dat bani la lăutari ca alți colegi ai mei și acum să dau din colț în colț. Nu trec în anul viitor cu datorii, pentru că nu am făcut toată vara târguri, hore și sârbe și nici nu am dat, repet, bani la lăutari. Am fost chibzuit. Nu am făcut niciodată zilele comunei”, a declarat Sorin Bucurescu.

Și la iluminatul festiv, Sorin Bucurescu a fost calculat. ”Și la noi vin sărbătorile, dar iluminat festiv avem doar în centrul comunei, acolo unde avem și un parc. Nu avea sens să ne lungim în toate satele cu câte o ghirlandă și beculețe la câțiva kilometri”, a mai adăugat primarul din Slivilești.

Primarii speră la o rectificare de buget pe final de an, pentru a-și plăti din datorii.

Vizualizări: 2,389

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: