Primăria Bălești s-a dotat cu un buldoexcavator

Administrația locală din Bălești se mândrește cu o nouă achiziție. Este vorba de un buldoexcavator multifuncțional care poate fi folosit pentru lucrările edilitar-gospodăreşti din comună. Utilajul este nou, fiind achiziționat la prețul de 300 mii lei, fără TVA, „A apărut în final utilajul. Achiziția a fost făcută acum două săptămâni, conform procedurilor. Este un budoexcavator performant, marca Caterpillar. Este dotat cu două cupe și mașină de îndepărtat vegetația de pe acostamente. Avem cupă pentru săpat și cupă trapezoidală pentru șanțuri. Se poate atașa și lamă pentru deszăpezire. Era nevoie imperios de acest utilaj, deoarece parcul auto era foarte îmbătrânit”, a declarat Mădălin Ungureanu, primarul comunei Bălești.

Utilajul nu poate fi pus încă în funcțiune, pentru că nu a fost înmatriculat. Procedurile de înscriere au fost demarate, spune primarul Ungureanu.  

Noul buldoexcavator va fi condus de deserventul angajat recent de primărie, iar utilajul a fost predat în custodie societății Consiliului Local, SC Util. În parcul auto al primăriei mai sunt două excavatoare, unul este însă pe butuci, iar celălalt are nevoie de reparaţii.

Vizualizări: 1,192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: