Primarii Rotaru şi Bucurescu nu au timp de lansarea candidaţilor USL

Primarii din Slivileşti şi Leleşti nu vor fi astăzi pe Naţional Arena, să participe la lansarea candidaţilor USL. Din Gorj vor merge 2.000 de persoane. Mijloacele de transport folosite vor fi închiriate de la operatorii de transport, Ion Călinoiu dând asigurări că nu se va folosi de transportul din minerit.

Liderii Uniunii Social Liberale de la Gorj se pregătesc de lansarea candidaţilor care va avea loc astăzi pe Naţional Arena în Bucureşti. Candidaţii USL din Gorj vor fi însoţiţi de peste 2.000 de membri PSD şi PNL. Preşedintele executiv al PSD, Ion Călinoiu, este convins că alături de echipa care merge la Bucureşti vor fi şi primarii de la Slivileşti, Sorin Bucurescu şi de la Leleşti, Marian Rotaru. „Sunt convins că cei doi primari vor fi alături de colegi şi vor veni să susţină candidaţii USL pe Naţional Arena”, a declarat Ion Călinoiu.

Preşedintele executiv al PSD Gorj spune că deplasarea se va face cu autoturisme proprii, autobuze şi microbuze, toate închiriate. „Nu ne vom deplasa pe jos. Vom merge cu mijloace de transport cu licenţe. Exclus să folosim mijloacele de transport din minerit”, a adăugat Călinoiu. 

Primarii îl contrazic pe Călinoiu

Primarul localităţii Slivileşti, Sorin Bucurescu, îl contrazice pe şeful său de partid şi spune că nu va fi prezent la Bucureşti. „Nu merg la Bucureşti, la lansarea candidaţilor”, a fost singurul lucru pe care Bucurescu l-a declarat ieri, fără a motiva însă de ce refuză să fie alături de colegii săi.

Nici Marian Rotaru, primarul de la Leleşti, nu va merge la Bucureşti. Rotaru spune că va trimite zece oameni, atâţia câţi au fost repartizaţi, dar că el are probleme importante de rezolvat în localitate. „Vor merge cele 10 persoane, atâtea câte mi-au fost repartizate de conducerea partidului. Am trimis vicepreşedintele de la organizaţia din Leleşti. Eu am treabă, am spus dinainte, am şedinţă pe sate, astăzi în satul Ursăţei şi nu aveam când să anunţ cetăţenii”, spune Rotaru.  

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: