Primăriţa Elena Mosor a minţit

La Alimpeşti se lucrează la reţeaua de canalizare şi după ce aceasta a fost finalizată, dacă ne luăm după spusele primăriţei Elena Mosor. Chiar dacă lucrarea trebuia să fie gata încă de acum doi ani, acest lucru nu s-a întâmplat. În urmă cu câteva luni, primăriţa din Alimpeşti, se lăuda cu totul a fost finalizat, însă realitatea este alta. Şi acum se lucrează la canalizare, iar Elena Mosor are explicaţii şi pentru această situaţie.

Elena Mosor a declarat acum câteva luni că oamenii din Alimpeşti se pot bucura în sfârşit că şi comuna lor are sistem de canalizare. Nu este însă aşa. Când a fost prinsă cu minciuna, Elena Mosor a găsit şi explicaţii. “Păi am zis că e gata, dar nu i-am făcut recepţia. Dar canalizarea e gata aşa cum v-am spus eu atunci. Mai aveau să mai facă ceva, dar în mare e gata, funcţionează. Acum trebuie să-i face recepţia”, a declarat Elena Mosor.

Oamenii din Alimpeşti aşteaptă de peste doi ani să funcţioneze canalizarea. Acum s-au trezit în faţa gospodăriilor cu utilaje care lucrează de zor la canalizare. Acum au fost băgate nişte puţuri care nu sunt acoperite, iar oamenii se tem că oricând cineva poate să cadă în ele şi să se accidenteze. „Aici au lăsat puţurile astea descoperite să cadă oamenii, animalele în ele. La unele mi-au cerut mie nişte blăni să le acopere da pe altele le-au lăsat aşa. Nu-i interesează, au lăsat utilajele pe aici vin o săptămână lucrează apoi pleacă”.

Elena Mosor dă vina pentru această situaţie pe constructor că nu şi-a asigurat lucrările. „Pe mine nu mă interesează ce au lăsat ei afară. E treaba lor. Pe mine mă interesează doar ce este sub pământ. Ce e sub pământ aia e canalizarea mea. Ce au afară e treaba lor”, susţine Elena Mosor.

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: