Primarul Birău îşi pune în practică promisiunile din campanie

Dănuţ Birău, noul primar al oraşului Târgu Cărbuneşti, a început să pună în practică promisiunile făcute localnicilor în timpul campaniei electorale. Instalat în funcţie de doar trei luni, Birău a demarat deja o serie de investiţii cu bani din bugetul local. Aşa cum s-a angajat în faţa tinerilor, va amenaja primul teren sintetic de minifotbal. De asemenea, a finalizat un teren de joacă pentru copiii de etnie romă, chiar în cartierul acestora. Dănuţ Birău are în vedere şi asfaltarea de drumuri, precum şi amenajarea unor locuri de parcare.

Tinerii din Târgu Cărbuneşti nu vor mai fi nevoiţi să apeleze la bazele sportive din localităţile vecine pentru a juca fotbal. În aproximativ două săptămâni va fi dat în folosinţă un teren sintetic, amenajat chiar în centrul oraşului. „Este o promisiune făcută tinerilor în perioada campaniei electorale. Este singurul teren sintetic din oraş, o parte din lucrări au fost efectuate, însă le-am sistat temporar din cauza vremii. Sperăm ca în maxim două săptămâni să-l dăm în folosinţă”, a declarat Dănuţ Birău, primarul oraşului Târgu Cărbuneşti.
În atenţia edilului local se află şi copiii. „Am împrejmuit cu garduri noi Grădiniţa „Sfântul Stelian” şi Grădiniţa „Sfântul Nicolae”. De asemenea, am amenajat un parc de joacă pentru copiii de etnie romă, împreună cu Fundaţia Zefir”, a precizat Dănuţ Birău.
Autorităţile locale de la Târgu Cărbuneşti au în vedere şi lucrări la infrastructura oraşului. „Până la data de 30 octombrie, vom asfalta un kilometru de drum în satul Cojani. Au fost începute lucrările de pregătire pentru asfaltarea DJ 665 C. Avem în vedere şi realizarea unei variante ocolitoare la podul de la Ştefăneşti, precum şi realizarea a 50 de locuri de parcare pe strada Pădurea Mamului. Totodată, drumurile comunale care nu erau asfaltate au fost reprofilate şi compactate”, a declarat primarul Birău.

Galerie foto



Vizualizări: 11,235

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: