Primarul Bîrcă, foc și pară: Umblăm numai cu prostii!

Primarul din Turburea, Ion Bîrcă, iese la atac să-l apere pe directorul adjunct al liceului din comună, Gheorghe Benegui. Profesorul a fost acuzat că a lovit mai mulți elevi, iar o mămică a și depus plângere la Poliție. Edilul susține că directorul este nevinovat și tot ce se întâmplă nu este decât o campanie de denigrare a acestuia.

Bîrcă susține că el nu a fost anunțat de acest incident, dacă a avut loc, dar nici de vizita inspectorilor școlari care au fost la liceu să verifice imaginile surprinse de camerele de supraveghere. „Sunt acuzații nefondate. Așteptam să mă anunțe și pe mine Inspectoratul Școlar de această anchetă. Și eu am un punct de vedere. Acest băiat, Benegui, a dat concurs pentru funcția de director adjunct și a pus liceul pe picioare. De ce nu vedem lucrurile bune? Eu nu știu dacă a dat în acel băiat. Acei băieți care au sărit gardul nu sunt puși absenți. Vedeți și acest lucru. Inspectoratul trebuia să anunțe acest lucru. Umblăm numai cu prostii în județul ăsta. Nu se face așa!”, a tunat și fulgerat primarul Ion Bîrcă.

Mai mult, edilul este convins că profesorii vor să se răzbune pe directorul Benegui pentru că i-ar fi pus la treabă. „Ei să se laude când iau copiii Bacul nu cu ce a făcut Benegui. N-a făcut Benegui nimic. Acel copil e un copil care absentează, are peste 70 de absențe. Nu l-a bătut Benegui. Iar dacă l-a bătut, el va răspunde în fața legii. Acest Benegui a spart o gașcă de profesori. De acolo i se trage tot”, a mai spus Bîrcă, la Radio Infinit.

Părinții copilului cu pricina susțin că acesta ar fi fost agresat de directorul Benegui pentru că întârziase la oră. După spusele mamei, acesta ar fi fost luat de urechi și dat cu capul de pereți. Poliția a deschis un dosar penal în care face cercetări pentru violență, urmând ca soluția să fie dată de procurori.

Vizualizări: 860

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: