Primarul Bobaru se vrea prim-vicepreşedinte la PNL Gorj

Constantin Bobaru, edilul de la Bumbeşti Jiu, dezminte zvonurile conform cărora el ar fi primarul care îl va face pe Dian Popescu să piardă şefia PNL Gorj. Bobaru spune că nu este interesat de preşedinţia partidului, ci de un post de prim-vicepreşedinte, dacă acesta va exista. În caz contrar este decis să candideze tot pentru o funcţie vicepreşedinte.

Rep.: În ultima perioadă, în tabăra adversarilor lui Dian Popescu se zvoneşte că va avea contracandidat un primar liberal cu experienţă. Sunteţi interesat să candidaţi pentru funcţia de preşedinte al PNL Gorj?

C.B.: În momentul de faţă nu mă interesează funcţia de preşedinte al PNL Gorj. Am o altă activitate de făcut şi nu pot face foarte bine ambele chestiuni. Deocamdată, mă interesează să-mi desfăşor activitatea la aşteptările pe care le au cetăţenii care m-au ales.

Rep.: Veţi intra în cursa pentru conducerea partidului? Ce funcţie vă doriţi?

C.B.: Voi candida pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL Gorj, dacă această funcţie va exista. Altfel, voi candida pentru una din funcţiile de vicepreşedinte.

Rep.: Putem spune că vă număraţi încă de pe acum printre susţinătorii lui Dian Popescu? 

C.B.: În momentul de faţă, partidul are o conducere stabilă, iar până se va declanşa procedura fiecare membru are voie să-şi facă propagandă în interiorul partidului. Încă nu ştim ce candidaţi vor fi. Rămâne să vedem cu ce program, cu ce platformă politică vine fiecare.

Rep.: Cum credeţi că va fi bătălia împotriva lui Dian Popescu?

C.B.: Indiferent cine va candida nu este uşor de dus o bătălie împotriva lui Dian Popescu. Dumnealui este parlamentar de Gorj, un politician de care trebuie să te temi într-o competiţie. Cine se încumetă să intre în această bătălie trebuie să se gândească şi la armele de care dispune.

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: