Primarul Ciocea, din nou la atac: „Cârciumaru nu ştie decât să lovească pe la spate”

Vorbe grele aruncate de un primar la adresa senatorului PSD, Florin Cârciumaru. Ion Ciocea, primarul din Bustuchin, este şi acum supărat pe liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, pe care îl acuză că nu-şi lasă colegii de partid să-l cheme la şedinţe de interes pentru comunitate. Ciocea a declarat miercuri la Radio Infinit că nu se va împăca niciodată cu senatorul Cârciumaru.

Reporter: Vă deranjează în continuare atitudinea domnului senator?

Ion Ciocea: Acest Cârciumaru le dă indicaţii să nu mă cheme la nicio şedinţă, atât preşedintelui Consiliului Judeţean, cât şi altora. Este o nulitate şi rămâne aceeaşi persoană care ştie decât să lovească pe la spate, chiar în acest mod, pentru că eu sunt un primar şi trebuie să fiu acolo invitat. Ca primar al unei comune, să nu fi invitat la şedinţe de către Cosmin Popescu şi cei care ţin aceste şedinţe, este încă o dovadă că acest om se crede că este pe cai mari şi că este cel mai mare din judeţ. Se înşeală!

Rep.: Nu există şansă de împăcare?

I.C: Cu acest om nu mă voi împăca niciodată, n-am de ce. Oameni care lovesc pe la spate, care nu îţi dau şansă la viaţă, n-ai ce să discuţi cu ei.

Rep.: Ce aţi vrea să le spuneţi la acele întâlniri?

I.C: E normal să fiu şi eu la acele întâlniri în care Consiliul Judeţean discută despre problemele comunităţilor, n-am nevoie să mă duc la partid, că la partid dacă vreau, mă duc la zece partide, dar nu poţi să vii tu să spui să nu îl cheme pe Ciocea. Asta-i trafic de influenţă, prea mult se bagă el la instituţiile statului şi nu are dreptul să facă asta.

Rep.: Aţi fi vrut să vă spijine cu ceva investiţii?

I.C: Nu am nevoie să mă sprijine, întotdeauna mi-am adus banii pentru investiţii şi ca dovadă şi acum am două proiecte pe care nu ştiu dacă el a reuşit să le facă la Primăria Târgu Jiu, să aibă cadastru general sau să-şi asigure independenţa energetică pe care în curând o să o am.

Rep.: Nu v-a căutat niciun parlamentar PSD?

I.C: Nu, nu, niciun parlamentar, că nu-i lasă acest om. Ne salutăm, vorbim la telefon. Eu unul mă simt degajat că nu mă mai ocup de politică şi mă ocup de familie şi de agricultură, este o muncă extraordinară că nu mai pierd timpul să ridic pe unul cum a fost Cârciumaru şi pe alţii.

Vizualizări: 3,617

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: