Primarul din Albeni, dat în judecată de soţie

Primarul comunei Albeni, Dumitru Cornea, a fost dat în judecată de soţia sa, Afrodita Cornea. Prima înfăţişare a avut deja loc la Tribunalul Târgu Jiu, urmând ca după 19 octombrie, cei doi soţi să se reîntâlnească în sala de judecată. Motivul disputei…a lăsat-o fără sporuri.

Soţia primarului din Albeni, Afrodita Cornea, nici nu a stat pe gânduri când a venit vorba să se alieze cu ceilalţi funcţionari pentru a-l da în judecată pe soţul ei pentru tăierea sporurilor. Aceasta, ca restul angajaţilor, a fost foarte supărată din cauza salariilor de nimic pe care le primesc şi au contestat în instanţă dispoziţia primarului. „Nu numai soţia mea m-a dat în judecată. Şi ea ca şi ceilalţi, m-au dat în judecată pentru drepturile lor pentru că nici mie, ca primar, nu-mi convine pentru că sunt salarii şi sub patru milioane acum în primărie”, a declarat Dumitru Cornea.

În primăria Albeni îşi desfăşoară activitatea 15 funcţionari publici, printre care şi Afrodita Cornea, soţia primarului, toţi aceştia contestând în instanţă dispoziţia primarului care le tăia sporurile. „Soţia mea nu m-a dat în judecată ca om ci ca primar. Eu i-am îndemnat pe toţi să ia calea instanţei poate aşa îşi primeau sporurile înapoi. În momentul de faţă nu primesc sporuri”, a declarat Dumitru Cornea.

În schimb, soţia primarului recunoaşte că a făcut acest gest mai mult din solidaritate pentru colegii ei din primărie deşi, spune ea, nu i-a fost deloc uşor. „Ce era să fac, dacă tot sunt lucrătoare aici nu puteam să fiu eu singura care se opunea. Vreau să fiu alături de ei chiar dacă sunt soţia primarului eu cu ei muncesc cot la cot şi trebuia să fiu solidară”, a declarat Afrodita Cornea, soţia primarului din Albeni.

Vizualizări: 190

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: