Primarul din Bălăneşti, replică după scandal: Voi alimenta cu banii mei!

Primarul din Bălăneşti anunţă că va alimenta cu banii săi maşina de serviciu în următoarele trei luni. Decizia a luat-o după ce soţia sa a fost filmată în timp ce conducea autoturismul instituţiei, deşi nu este angajată a primăriei.

Nevasta lui Ovidiu Pungan a fost surprinsă la volanul Duster-ului Primăriei Bălăneşti în ziua de Sfântul Ion. Era singură în maşină şi a fost filmată de un alt participant la trafic. Imaginile au ajuns imediat pe internet. Edilul şi-a cerut scuze localnicilor şi a avut şi o explicaţie pentru ce s-a întâmplat: „Eu trebuia să ajung la o întrunire în interes de serviciu la Târgu Jiu. Am fost anunţat târziu şi consumasem un pahar cu vin. Nu puteam să conduc, şoferul era liber, pentru că lucrează doar opt ore pe zi. Aşa că am rugat-o pe soţia mea să vină să mă ducă şi să mă aducă de la Târgu Jiu. Soţia mea nu a fost la cumpărături aşa cum s-a vehiculat”, a declarat edilul.

„Voi prezenta facturile”

Mai mult, susţine că, de acum înainte, va alimenta maşina cu banii din bugetul său şi nu din cei ai localnicilor. „Eu mi-am făcut o promisiune. Îmi cer scuze faţă de oameni. Trei luni de acum înainte voi alimenta maşina de serviciu cu banii mei. Voi prezenta facturile şi chitanţele pe numele meu tuturor localnicilor care vor vrea să le vadă ori colegilor sau altcuiva interesat. Eu am fost doar în interesul comunităţii în toate deplasările făcute cu această maşină. Am mai alimentat şi cu banii mei când nu am găsit bani în buget”, a mai declarat Pungan.

Vizualizări: 2,263

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: