Primarul din Rovinari, dorit în PNL

Liberalul Laurenţiu Chivu face opoziţie degeaba în Rovinari. Partidul îl vrea pe actualul primar, Robert Filip. Acesta face parte din ALDE, dar dă semne că vrea să plece, câtă vreme partidul condus de Dian Popescu este cam amorţit la Gorj.

Vicepreşedintele liberal Puiu Diaconescu susţine că locul lui Robert Filip este în PNL. „Personal cred că Filip junior, Dumnezeu să îl ierte pe taică-su, fiind fiul unui fost liberal de frunte, noi toţi am putea să lucrăm cu el. Eu sunt gata să ridic mâna sus pentru venirea lui Filip la Partidul Naţional Liberal”, a spus Puiu Diaconescu la Radio Infinit.

Interesant este că nici preşedintele Dan Vîlceanu nu respinge ideea. „E o dorinţă a domnului Diaconescu, noi nu am avut niciodată o solicitare a domnului Filip de a veni către noi. Fiecare dintre noi are simpatii şi antipatii. Nu a fost o asemenea dorinţă a domnului Filip de a veni în PNL, nu ştiu care ar fi punctul de vedere al partidului. Este o situaţie ipotetică, noi discutăm la partid doar situaţii concrete”, a spus Dan Vîlceanu.

Robert Filip îi transmite mulţumiri lui Puiu Diaconescu, dar spune că ideea nu îl încântă. „Viziunea pe care o au acum şi oamenii pe care îi au în jurul lor nu fac cinste acestui partid şi nu mă încântă această idee”, a spus Filip la postul de radio. Filip a precizat că sunt lucruri din campania din 2016 care nu pot fi uitate. „Un Barbu, un Chivu şi alte câteva specimene de la ei nu sunt oameni care să reprezinte un Partid Naţional Liberal“, a spus primarul din Rovinari.

Puiu Diaconescu i-ar mai vrea în PNL pe Ion Ciocea - primarul din Bustuchin şi Robert Păiuşi - primarul din Stejari.

Vizualizări: 1,402

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: