Primarul Oiță, mesaj pentru Gruescu: Primăria nu se lasă moștenire

Este scandal între actualul și fostul primar din Negomir. Tudor Oiță nu se mai înțelege cu fostul său șef, Ion Gruescu, în prezent chiar consilierul său personal și consilier județean. În timp ce Gruescu se fotografiază în fieful ALDE și vânează din nou fotoliul de primar din Negomir, Tudor Oiță îi reproșează că, în cinci mandate, n-a adus nici apa și nici canalizarea în comuna pe care a condus-o.

Teoretic, ar trebui să facă echipă la conducerea Primăriei Negomir, în realitate, Tudor Oiță și Ion Gruescu, ambii de la PSD, au început să se războiască. Supărat că predecesorul său i-a transmis, la radio, că i-a lăsat pe mână o comună care nu mai avea nevoie de nimic, actualul primar îi transmite consilierului său personal că nu s-a ocupat nici măcar de alimentarea cu apă în cei 20 de ani cât a fost la șefia primăriei.

„Primăria nu se lasă moștenire sau funcția. Eu, când am venit primar, comuna Negomir nu avea și nici nu are alimentare cu apă și canalizare în niciun sat. Am un proiect, este adevărat că am lucrat eu la el, dar a fost licitația de când sunt eu primar pentru două sate, pe fonduri europene. În 2017, am depus un proiect de 20 de milioane de lei prin care am luat finanțare pentru apă și canalizare în toată comuna, în toate satele, inclusiv pentru racorduri. În cele două sate, Ursoaia și Negomir, este apă, doar canalizarea nu s-a recepționat”, a transmis, la Radio Infinit, Tudor Oiță.

Surse spun că Ion Gruescu ar avea în plan să candideze, anul viitor, pentru un nou mandat de primar în comuna Negomir. Și chiar dacă acum este consilier județean, post obținut pe lista PSD, Gruescu este tentat să treacă la ALDE, înainte de alegerile locale.

Vizualizări: 4,777

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: