Primarul Rotaru: “Ciocea nu va fi lăsat să candideze. E un joc politic”

Marian Rotaru, primarul comunei Leleşti, este nemulţumit din cauză că reprezentanţii USL amână anunţarea listei de candidaţi pentru alegerile parlamentare. Ba mai mult, edilul local este convins că Ion Ciocea, primarul de la Bustuchin, nu va fi lăsat candideze, depunerea candidaturii fiind doar un joc politic.

Reporter: De ce credeţi că întârzie anunţarea candidaţilor USL?

Marian Rotaru: În PSD, şi mai ales în USL, nu există o sincronizare. Nimeni nu ştie nimic în legătură cu reprezentanţii alianţei la alegerile parlamentare. Era normal să se fi stabilit candidaţii până acum. Trebuia să ştim şi noi, primarii, despre cine este vorba, pentru a putea să-i obişnuim pe oameni. Mulţi locuitori ai comunei Leleşti mă întreabă zilnic care va fi poziţia noastră la alegeri. Nu ştiu să le spun nimic. Conducerea USL ar trebui să conştientizeze faptul că la ţară lumea nu mai este ca altădată. Acum toţi sunt informaţi. Oamenii au televizoare, calculatoare, abonamente la ziare şi urmăresc ce se întâmplă pe scena politică.

Reporter: Aţi susţinut permanent că măcar un primar ar trebui susţinut. Are Ion Ciocea de la Bustuchin şanse să fie susţinut de partid?

Marian Rotaru: Chiar dacă şi-a depus candidatura, Ion Ciocea, primarul comunei Bustunchin, nu va fi lăsat să candideze. Sunt alte interese. E un joc politic la mijloc. L-au scos pe Ciocea la înaintare pentru a-mi astupa mie gura şi a mă scoate de pe scenă. Am spus că voi renunţa să candidez la alegerile parlamentare dacă va candida un alt primar mai bun decât mine. Recunosc că Ciocea e mai bun şi ca atare am renunţat. Cei din conducerea PSD nu au ce să-mi reproşeze mie la Leleşti. Îmi pare rău că nu pot să fac mai mult pentru oameni decât fac acum.

Reporter: Veţi participa astăzi la şedinţa PSD, unde vor fi desemnaţi candidaţii?

Marian Rotaru: Da, voi merge la şedinţă pentru a-mi spune punctul de vedere cu privire la ceea ce se întâmplă în PSD.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: