Primarul Vili Pasăre primeşte sms-uri de ameninţare

Vili Pasăre, primarul din Dragoteşti, primeşte de câteva săptămâni, pe telefonul mobil, mesaje de ameninţare cu bătaia. El crede că sunt trimise doar ca să-l sperie însă pentru a fi sigur că nu păţeşte ceva, nu pleacă de acasă fără a fi însoţit.

„<Eşti în Consiliul Judeţean, maşina e parcată în partea dreaptă, nu ieşii prin faţă dacă vrei să nu primeşti un par în cap> aşa sună ultimul mesaj pe care l-am primit, în urmă cu două zile”, a spus Vili Pasăre. El susţine că este unul dintre cele mai blânde mesaje. „Acesta este cel mai blând mesaj, au fost ameninţări mult mai grave, nu îmi este teamă, există o lege şi dacă voi păţi ceva rău-făcătorii vor plăti”. Vili Pasăre susţine că a încercat să afle cine îi trimite mesajele însă de fiecare dată i-a răspuns robotul care l-a anunţat că respectivul număr de pe care s-a trimis mesajul, nu mai este utilizat. “Probabil cartelele sunt aruncate după ce îmi trimit mesaje, acum am au început să sosească mesaje fără număr”, a spus acesta. Primarul Vili Pasăre bănuieşte că ameninţările vin de la persoanele implicate în procesul în care este acuzat de luare de mită, respectiv Titina Pitropu. ”Nu cred că ea este în stare să mă urmărească şi să-mi trimită astfel de mesaje dar probabil a pus pe cineva”, consideră acesta.

Titina Pitropu neagă că ar avea vreo legătură cu mesajele de ameninţare primite de către Vili Pasăre. „Nu am niciun interes să-l ameninţ. Oricum chiar dacă voi pierde procesul nu-mi pasă, a fost pedepsit de Dumnezeu pentru banii pe care i-a luat de la mine”, susţine aceasta.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: