Prime şi zile libere de Paşti pentru angajaţii UM Sadu

Cei aproximativ 950 de angajaţi ai Uzinei Mecanice Sadu vor beneficia de Paşti  de prime şi de o săptămână de zile libere. Potrivit contractului colectiv de muncă, fiecare salariat va primi câte o primă în valoare de 150 de lei. La această sumă se vor mai adăuga alţi bani din partea sindicatului. De asemenea, angajaţii de la UM Sadu vor primi avansul din salariu mai mare ca de obicei.

Angajaţii de la UM Sadu vor primi de Paşti câte o primă în valoare de 150 de lei, potrivit contractului colectiv de muncă. Reprezentanţii instituţiei spun că va mai exista o primă şi din partea sindicatului, însă deocamdată nu a fost stabilită valoarea acesteia. Odată cu prima se vor acorda avansul şi tichetele de masă. „Până pe data de 26 aprilie toţi salariaţii de la UM Sadu vor primi avansul mai mare ca de obicei, tichetele de masă şi câte o primă în valoare de 150 de lei. Pe lângă aceasta va mai exista o primă şi din partea sindicatului, însă nu ştim încă valoarea acesteia”, a declarat Nicolae Dijmărescu, directorul de la Uzina Mecanică Sadu.

În perioada 1-7 aprilie, cei aproximativ 950 de angajaţi ai instituţiei vor beneficia de zile libere. „Începând cu data de 1 aprilie şi până pe 7 aprilie, angajaţii vor avea liber, urmând ca zilele de 2 şi 3 mai să fie recuperate în funcţie de contractele de livrări. Dacă va fi nevoie, pentru onorarea comenzilor, se va lucra şi schimbul III”, a mai precizat Nicolae Dijmărescu.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: