Primul candidat la şefia Spitalului Judeţean. Nu este medic!

Adrian Grecu este prima persoană care şi-a depus candidatura pentru funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. Lucrează în spital ca economist, în cadrul compartimentului Managementul Calităţii. Este soţul medicului Tatiana Grecu, de la ATI.  

Grecu şi-a depus candidatura miercuri, 28 februarie. El lucrează în cadrul spitalului din luna noiembrie 2015, anterior fiind director de logistică la Succes Nic Com, dar şi director de vânzări la GTPD SA, timp de aproape 6 ani. A mai lucrat 10 ani ca manager la Comzor Group SRL.

Managerul interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, Gigel Capotă, anunţă că îşi va depune candidatura. Reprezentanţii Colegiului Medicilor Gorj şi-au exprimat deja dorinţa ca în fruntea spitalului să vină un medic. Doritorii pot să-şi depună candidaturile până în 12 martie. Verificarea dosarelor se va face până în data de 15 martie, urmând ca în zilele de 27 şi 28 martie să se desfăşoare etapa de evaluare şi susţinere a proiectului de management.

Vizualizări: 8,189

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: