Problemele lui Badea

Ionuţ Badea e un om preocupat înaintea jocului de la Bistriţa! Tehnicianul pandurilor e nemulţumit de programarea meciului din Ardeal la doar cinci zile după jocul cu Dinamo. „Suferim la recuperarea fizică a jucătorilor”, se plânge Badea, care ar vrea ca în liga întâi să fie ca în Occident şi nu televiziunile să fie cele care stabilesc programul etapei.

Pandurii au fost supuşi astăzi la ora de pregătire fizică. Ionuţ Badea şi-a lăsat elevii pe mâna preparatorului italian Luigi Maione care le-a pregătit jucătorilor o serie de exerciţii inedite. Totul în ideea de a-i pune pe picioare pe Apostu şi colegii săi, extenuaţi după jocul cu Dinamo. De altfel, spre finalul meciului cu trupa lui Ioan Andone mai mulţi panduri au acuzat crampe musculare. Obosiţi, pandurii le-au permis dinamoviştilor să egaleze în ultimele cinci minute. Elocvent este faptul că golul doi al „câinilor roşii” a fost marcat după o nesincronizare în apărarea pandurilor într-un moment în care fundaşul dreapta, Gabriel Matei, primea îngrijiri medicale pe marginea terenului.

„Suferim!”

La trei zile după jocul cu Dinamo, Badea a stat atent cu ochii pe jucătorii săi pentru a le evalua potenţialul fizic. Concluziile sunt puţin îngrijorătoare. „Suferim oarecum acum la recuperarea jucătorilor din punct de vedere fizic, sper ca până la ora jocului ei să fie recuperaţi total”, a concluzionat Badea înaintea plecării spre Bistriţa via Mediaş.

Brata, singurul incert

Pandurii au plecat astăzi spre Bistriţa şi vor înnopta la Mediaş înaintea jocului de vineri cu Gloria lui tata Jean. Brata este singura problemă medicală serioasă pentru Badea. Eroul din meciul cu Dinamo a fost până ieri la lotul naţionalei mici care a jucat în Moldova. El va face însă joncţiunea cu colegii săi astăzi în Ardeal. „Doar Ciprian Brata acuză unele probleme medicale, el suferă încă din cauza unui traumatism pe coapsă. O să facă deplasarea de la Bucureşti, după ce revine din Moldova, la Cluj cu avionul şi de acolo îl vom prelua noi la Bistriţa. Rămâne de văzut dacă va putea fi recuperat până la ora meciului” a precizat Badea situaţia eroului din meciul cu Dinamo când Brata a înscris un gol şi a obţinut penaltyul transformat de Orac.

Nemulţumit de programare

Badea a strâmbat din nas când a aflat că meciul de la Bistriţa nu se mai joacă duminică, cum era programat iniţial, ci vineri, la doar 5 zile după duelul cu Dinamo. Din acest punct de vedere însă, Pandurii au un uşor avantaj. Gloria a jucat chiar luni în Regie cu Sportul Studenţesc, meci pierdut de ardeleni cu 2 la 4. „Noi am făcut un program, în mod normal programul se stabileşte funcţie de cum apare programarea pentru etapa viitoare. Din păcate noi nu reuşim la nivel de organizare şi conducere, şi nu mă refer la echipa noastră, să avem un program dinainte stabilit cum e în alte ţări. Noi trebuie să ne adaptăm programului televiziunilor care, din păcate nu prea ţin cont de programul de pregătire şi de performanţă al fiecărei echipe”, a încheiat tehnicianul venit de la Piteşti în această vară.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: