Procurorul Grecu a contestat o soluție a Parchetului

Procurorul gorjean Laurențiu Grecu a depus o plângere la Judecătoria Motru, în care contestă o soluție a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova. Judecătorii și-au declinat competența către Curtea de Apel. „Declină competenţa de soluţionare a plângerii formulate de petiţionarul Grecu Laurenţiu Marius împotriva soluţiei dispuse în dosarul nr. 214/P/2014 al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, în favoarea Curţii de Apel Craiova”, arată Judecătoria Motru în încheierea din 25 octombrie.

Jurnaliștii de la ziarul Național susțin că nu este vorba de un dosar din 2014, ci de un dosar cu același număr din 2004, în care Grecu a primit o amendă administrativă, pentru fals intelectual. Interesant este că această contestație vine după 13 ani, Grecu fiind polițist la vremea constituirii respectivului dosar.

Ziarul Național arată că o astfel de amendă se trece în cazier, ceea ce nu i-ar fi dat posibilitatea lui Grecu să ajungă procuror. Cu toate acestea, Grecu a avut cazierul curat, publicația solicitând public o anchetă a Parchetului General, pentru a se stabili cum a fost posibil. (A.A.)

Vizualizări: 2,673

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: