Promisiunea lui Romanescu pentru 2018: Mă voi ţine de ea!

Cumpăna dintre ani l-a prins pe primarul Marcel Romanescu în Parcul Central, acolo unde a oficiat căsătoriile de la Poarta Sărutului, dar și la vechiul pod de peste Jiu, unde a desfăcut o sticlă de șampanie și a urmărit focul de artificii de la miezul nopții. Ultima promisiune pe care edilul a făcut-o pe 2017 și prima pe 2018 a fost aceea că renunță „definitiv” la țigări, Romanescu recunoscând că a mai făcut astfel de promisiuni și cu alte ocazii. Acum primarul pare decis să își țină viciul sub control încât a făcut promisiunea respectivă în fața soției sale și a jurnaliștilor prezenți la ceremoniile de Revelion.

„Ultimul chiștoc din care am fumat i l-am dat soției pentru ca în cazul în care aș fi tentat să pun din nou mâna pe țigară să mi-l arate și să îmi reamintesc ceea ce am promis. Este o promisiune fermă de data aceasta, de care sunt sigur că mă voi ține”, a menționat edilul.

În trecut, Romanescu a mai avut câteva încercări de a scăpa de viciul fumatului, dar, după pauze de câteva zile sau săptămâni, a revenit la țigări, lucru pe care speră să nu îl mai facă de acum încolo.

Vizualizări: 988

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: