Propunere: Ședință de consiliu în Sala Sporturilor

Vicepreședintele Asociației Județene de Fotbal, Daniel Băloi, propune ca viitoarea ședință a Consiliului Local Târgu Jiu să se țină în Sala Sporturilor. Asta pentru ca iubitorii sportului să afle de ce în ultimele patru ședințe consilierii au blocat validarea concursului pentru Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu, concurs câștigat de Robert Bălăeț.

"Având în vedere greutățile prin care trece în acest moment Consiliul Local Tg Jiu privind desemnarea unui director la CSM Tg Jiu, propun domnului primar Marcel Romanescu convocarea viitoarei ședințe a consiliului în Sala Sporturilor din Tg Jiu, pentru ca aleșii noștri să fie mai aproape de problemele sportului gorjean, de părinți, de antrenori, de sportivi. Adică să coboare puțin în iarbă, cum spunem noi în lumea sportului! Eu cred că sala va fi arhiplină exact ca la meciurile memorabile de handbal si baschet! Să vedem atunci dacă aleșii noștri indiferent de culoarea politică ne pot privi în ochi", a scris Băloi pe pagina de socializare.

Consilierul PSD Cristian Toader Pasti a comentat la postare, spunând că nu are nimic împotriva unei astfel de ședințe. În trecut, a mai fost o ședință la teatrul din Târgu Jiu, în fața a circa 200 de localnici. (R.S.)

Vizualizări: 1,051

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: