Provocarea Silviei pentru Gigi Becali

Gorjeanca Silvia de la „Bravo, ai stil! All stars” se gândeşte la o carieră în televiziune. Asta după ce unul dintre juraţi, Maurice Munteanu, a avut o viziune cu tânăra din Rovinari, într-un studio sportiv, între doi invitaţi, Gigi Becali şi Mitică Dragomir.

Juratul crede că arţăgoasa Silvia le-ar face faţă celor doi. „Mi se pare că ai putea face o carieră din a fi invitată în emisiuni sportive! Mi-aş dori foarte tare să te văd într-un «debate» cu Mitică Dragomir şi cu Becali. Am această viziune cu voi trei în platou, tu între ei, discutând despre diverse lucruri care au legătură cu lumea sportului, cu lumea fotbalului. Mi se pare că ai avea replică şi mi se pare că şi stilistic te-ai potrivi cu invitaţii”, a spus Maurice.

Tânăra din Rovinari a acceptat imediat provocarea. „Mitică, Gigi, vin! Pregătiţi-vă! (…) Îi provoc pe Gigi şi pe Mitică!”, a fost replica Silviei.

Silvia Popescu a câştigat prima ediţie a emisiunii de la Kanal D, iar în acest sezon a surprins juraţii cu inventivitatea de care dă dovadă în alegerea ţinutelor. Progresul pe care l-a făcut gorjeanca în materie de stil i-a făcut pe juraţi să treacă peste excesele verbale care au făcut-o celebră.

Vizualizări: 1,846

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: