Prunariu vrea la primărie: Am avut o revelaţie pe Muntele Athos!

O candidatură ca independent pare să fie reţeta tot mai folosită în PSD. După Ion Călinoiu şi Ion Ciocea, un alt social-democrat vrea să-şi încerce norocul. Mihai Prunariu este aproape sigur că va candida ca independent pentru fotoliul de primar al municipiului Târgu Jiu, dacă nu-l va susţine partidul. „Am avut o revelaţie pe Muntele Athos”, a spus Prunariu.

99%, candidatura este sigură, spune consilierul judeţean al PSD. „Mă gândesc să candidez la Primăria Târgu Jiu. Dacă voi avea vreo şansă în PSD, să candidez din partea PSD, voi candida. Dacă partidul nu-mi va da nicio şansă, mă gândesc să candidez independent. Am avut o revelaţie când am fost pe Muntele Athos şi cred că este una dintre chestiile pe care să le fac în viaţă. 99% sunt hotărât. O să mă consult cu prietenii, cu familia, cu oamenii, să vedem dacă au încredere în mine. Eu cred că se vor face mai multe lucruri în oraş. Dacă îmi dau seama că nu am nicio şansă, nu sunt un om tâmpit să mă bag într-o luptă pe care nu am şanse s-o câştig”, a declarat Prunariu.

De partea cealaltă, Marcel Romanescu a dat de înţeles că îşi va încerca norocul şi la alegerile din 2020: „E liber să candideze. N-am niciun fel de problemă. Îi doresc multă sănătate. Voi continua şi eu. Sigur”.

„PSD e plin de lideri nedescoperiţi”

Anunţul lui Mihai Prunariu nu a şocat vreun politician. Opoziţia spune că s-a obişnuit cu astfel de atitudini în PSD. „E practică în PSD. E plin de lideri nedescoperiţi. Dacă nu-i vrea partidul, ei candidează independenţi. I-am văzut şi pe Călinoiu, şi pe Ciocea. Eu mi-aş dori să nu mai iasă circ, să nu mai fie păcăliţi din nou oamenii. Aştept să văd ce program de candidatură îşi face domnul Prunariu. PSD este ca un fel de burete. Se umflă, se dezumflă. E o declaraţie a unui consilier judeţean care se delimitează de disciplina prin care acest partid îşi făcuse un renume”, a fost reacţia consilierului liberal Eduard Berca.

Vizualizări: 1,011

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: