PSD Gorj vrea 53 din cele 70 de primării!

Social democraţii gorjeni şi-au lansat miercuri, 4 mai, la Târgu Jiu, candidaţii la alegerile locale, la nivel de judeţ. La eveniment a fost prezent şi fostul premier, Victor Ponta, dar şi Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educaţiei. Evenimentul s-a desfăşurat la un restaurant de pe Insuliţa din Târgu Jiu.

Primari în funcție, directori de instituții și societăți, parlamentari dar și alți pesediști cu funcții importante în Gorj au luat parte la evenimentul prin care PSD Gorj și-a lansat candidații la alegerile locale. Cu acest prilej, liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a spus câte primării și-a propus partidul să câștige la alegerile din luna iunie. "În acest an venim în fața electoratului cu candidați de valoare. Ne-am propus ca din cele 70 de primării să câștigăm două primării pentru cele două municipii, patru primării pentru cele șapte orașe și 47 de primării de comună din 61. Eu consider că este un target mobilizator, este o propunere care se bazează pe valoarea dumneavoastră, pe experiența dumneavoastră și pe capacitatea de a ne organiza într-o campanie electorală pentru că, de-a lungul anilor, nu ne-a stat absolut nimic în față la Gorj. Și pot să spun, că alături de domnul Victor Ponta, cu care ne-am mândrit și ne mândrim în continuare, am câștigat tot ceea ce era de câștigat și știți destul de bine că am câștigat multe bătălii în poziția a doua atunci când nu am fost, practic, la putere", a fost mesajul liderului PSD Gorj, Florin Cârciumaru, pentru cei prezenți la eveniment.
La eveniment a luat parte și Victor Ponta, care de ceva vreme nu și-a mai făcuta apariția în spațiul public. A ținut să precizeze că proiectele pe care le-a susținut au fost demarate în Târgu Jiu, făcând referire la modernizarea stadionului, reabilitarea DN66 sau varianta ocolitoare a municipiului Târgu Jiu. "Cred că bătălia pe care o veți da va fi la fel de grea ca cea pe care am dat-o în 2012. Mie mi se pare că regimul Traian Băsescu este tot același, doar că nu se mai numește Traian Băsescu, se numește Klaus Iohannis. Un regim care se perpetuează, revine, au spus la un moment dat că își iau țara înapoi. Văd că și-o iau, și o iau de la noi, de la români, de la cei care trăim în această țară", a spus Victor Ponta.
Ponta a promis colegilor lui că va susține candidații PSD și că va merge în campanie să sprijine partidul.

Galerie foto








Vizualizări: 3,598

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: