PSD Gorj vrea să impună trei oameni în ministere. Cine sunt!

Liderii PSD Gorj s-au întrunit luni pentru a stabili care sunt persoanele care vor fi susţinute de organizaţie pentru funcţii de secretar de stat. Oficial nu au fost confirmate nominalizări, dar pe surse au fost aflate numele celor susţinuţi: Andrei Maioreanu pentru Ministerul Energiei, Tiberiu Tătaru pentru Ministerul Sănătăţii şi Bebe Ionică pentru Ministerul Comunicaţiilor.

Organizaţia PSD Gorj vrea să-şi planteze oameni în Ministerul Energiei, Ministerul Comunicaţiilor şi Ministerul Sănătăţii. Social-democraţii gorjeni urmează să meargă cu nominalizările la Bucureşti, pentru a obţine girul preşedintelui Liviu Dragnea.
Potrivit lui Aurel Popescu, preşedintele PSD Târgu Jiu, la ora actuală se poartă discuţii şi cu privire la funcţiile de conducere din instituţiile deconcentrate. „Avem colegi capabili, care pot să facă faţă provocărilor în orice minister, şi în Ministerul Energiei, şi în Ministerul Comunicaţiilor, şi în Ministerul Sănătăţii. Avem colegi pe care-i putem susţine atât pentru bunul mers al ministerelor, cât şi pentru a ne susţine proiectele noastre, ale Gorjului. Urmează discuţii atât faţă de posturile din ministere, cât şi vizavi de posturile din instituţiile deconcentrate. În perioada imediat următoare vom veni cu opţiunile noastre”, a declarat Aurel Popescu.
Acesta a precizat că se impune acordarea unui post de secretar de stat în Ministerul Energiei pentru PSD Gorj. „Eu susţin, în continuare, că trebuie să solicităm un post de secretar de stat în Ministerul Energiei, pentru că este ministerul care ne interesează în mod deosebit, ştim ce însemnă Complexul Energetic Oltenia pentru judeţul Gorj”, a declarat Aurel Popescu.

Vizualizări: 5,645

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: