PSD vrea să cumpere presa cu firimituri, deși are datorii uriașe

Acuzații fără precedent făcute de Acces TV la adresa PSD Gorj. Televiziunea publică pe site faptul că PSD Gorj nu și-a plătit datoriile din campania electorală din 2016, respectiv cei 20.000 de lei aferenți campaniei locale și 10.800 de lei din campania pentru alegerile parlamentare.

Dezvăluirea postului de televiziune vine ca urmare a faptului că PSD Gorj, deși a ignorat apelurile permanente privind plata datoriilor restante, a propus trustului Acces TV - Radio Omega un nou contract, pe perioada aprilie - decembrie 2019. O perioadă cu două campanii electorale, pentru alegeri europarlamentare și prezidențiale, clauzele contractuale contravenind normelor CNA, se arată pe site-ul postului de televiziune. “În contextul neonorării respectivelor obligații contractuale, PSD Gorj și-a permis recent să momească Acces TV și Radio Omega cu niste contracte ilegale (contravin normelor CNA, așadar nu au fost semnate de reprezentanții presei în cauză) prin care s-ar obliga cele două instituții media să reflecte în mass media locală tv și radio a activității Partidului Social Democrat Organizația Județeană Gorj propagandă politică și să disemineze un număr de 12 materiale/lună, respectiv 16 materiale/lună pentru fabuloasa sumă de 500 lei inclusiv TVA”, scrie în articolul citat.

Interesantă este anexa la contractul “de presă și propagandă”, așa cum îl numește PSD Gorj. dar și prevederea conform căreia trebuie gestionate comentariile calomnioase.

Articolul integral AICI.

Vizualizări: 2,413

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: