Puiu Diaconescu: A ajuns caporalul să ia la întrebări generalul

Vicepreşedintele PNL Gorj, Puiu Diaconescu, este de părere că PSD ar avea de pierdut prin plecarea actualului lider Florin Cârciumaru. „Cârciumaru a fost un brand al partidului şi, chiar dacă are o vârstă, este folositor partidului din care face parte. Asta le-aş spune eu tinerilor. Dacă îşi elimină valorile, e problema lor, nouă ne fac un serviciu. Părerea mea este că ar fi o pierdere pentru PSD dacă îl elimină pe Cârciumaru”, a spus liberalul Puiu Diaconescu la Tele 3.

Şi preşedintele PMP Gorj, Nicolae Daviţoiu, spusese că PSD va pierde prin plecarea lui Cârciumaru. „Aşa uzat cum e, e principalul lor vector de imagine. Fără el, PSD nu mai are 10% în Târgu Jiu”, a spus Daviţoiu.

Puiu Diaconescu nu înţelege nici de ce vor unii alegeri în acest an în PSD Gorj, câtă vreme centrul a decis să fie alegeri în 2021. „Oricărui om care a avut nişte mandate, are experienţă politică, a câştigat bătălii electorale trebuie să i se recunoască munca. Referitor la nemulţumirile tinerilor din PSD, nu este treaba mea, e treaba lor internă. Dar dacă forul suprem a hotărât că nu ţine alegeri decât în anul cutare, restul sunt polemici”, a spus Puiu Diaconescu.

Actual liberal, Puiu Diaconescu a fost în trecut în echipa de lideri a PSD Gorj şi spune că în acea vreme era disciplină la partid. „Din păcate, în ultimul timp, în toate partidele, disciplina lasă de dorit. Au început caporalul şi sergentul să ia la întrebări pe general, pe colonel. Cred că acolo unde nu e disciplină nu sunt nici rezultate”, a spus Puiu Diaconescu. (A.A.)

Vizualizări: 1,254

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: