Puiu Diaconescu demisionează din PSD! Trece la PDL!

Fostul consilier judeţean Puiu Diaconescu pleacă din PSD Gorj! Diaconescu acuză grave deficiențe de comunicare și spune că partidul nu s-a mai întrunit de şapte luni. De săptămâna viitoare, Puiu Diaconescu va trece la un alt partid. Se pare ca formaţiunea politică la care acesta va adera este PDL.

 

Vicepreşedintele social-democrat este nemulţumit că este ignorat și acuză partidul că nu mai funcţionează de 7-8 luni. Diaconescu spune că nu se va răzgândi. „Categoric voi părăsi Partidul Social Democrat, cu amărăciune, după zece ani de trudă, de muncă zi de zi. Nemulţumirile aş putea spune că sunt de două feluri,  unele personale, altele şi cele mai importante sunt legate de faptul că partidul nu mai funcţionează de 7-8 luni. Biroul Executiv, forurile partidului nu s-au întâlnit de şapte luni”, susţine Diaconescu.   

 

Florescu: Dragoste cu sila nu se poate!

 

Ciprian Florescu, vicepreşedintele PSD Gorj, regretă plecarea lui Puiu Diaconescu din partid, dar spune că dragoste cu de-a sila nu se poate., a afirmat Florescu. „Ar fi păcat ca domnul Puiu Diaconescu să aleagă să facă politică pentru altă formaţiue politică, însă, în acelaşi timp este valabilă şi vorba că dragoste cu sila nu se poate face”, susține Florescu.

Vicepreşedintele PSD Gorj susţine că nu a avut loc nici o discuţie în cadrul PSD în care Puiu Diaconescu să îşi fi exprimat dorinţa de a părăsi formaţiunea politică, cu atât mai mult cu cât acesta face încă parte din forurile de conducere.

 

Cotojman: Îi deschidem uşile partidului!

 

Saptamana viitoare Puiu Diaconescu va anunţa într-o conferinţă de presă la ce partid va merge. Surse politice susţin că acesta va alege PDL. De altfel, primarul pedelist Liviu Cotojman este încântat de această idee. “Tot timpul am susţinut că este bine să dechidem uşile partidului pentru toţi cei care doresc să activeze în Partidul Democrat Liberal. Puiu Diaconescu, de ce să nu recunoaştem, are o notorietate şi este o valoare politică”, a declarat Cotojman.

Puiu Diaconescu nu este singurul pesedist nemultumit. Printre acestia se mai afla si primarii Sorin Bucurescu şi Marian Rotaru.

 

 

 

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: