Puiu Diaconescu face pe rebelul în PNL Gorj

Vicepreședintele PNL Gorj, Puiu Diaconescu, face pe rebelul în partid, după ce conducerea a stabilit reguli pentru comunicatorii partidului. Președintele Dan Vîlceanu a decis împreună cu conducerea filialei care sunt oamenii care pot vorbi în numele partidului.

Biroul Politic al PNL Gorj a stabilit în urmă cu câteva săptămâni care sunt comunicatorii partidului, adică oamenii care, invitați fiind la emisiuni, pot emite păreri în numele Partidului Național Liberal. Președintele Dan Vîlceanu a făcut atunci și o recomandare, aceea ce a nu se mai merge în emisiuni cu anumiți politicieni puși permanent pe scandal.

Cea care trebuie să coordoneze participarea liberalilor la emisiuni este Denisa Șuță, vicepreședinte cu atribuții de purtător de cuvânt. Lui Puiu Diaconescu i-a picat însă greu decizia. „Rolul purtătorului de cuvânt este să poarte cuvintele conducerii. Nu sunt de acord în ruptul capului ca doamna Denisa Șuță să-mi dea indicații. Eu am fost decent toată viața mea. Dacă sunt plecat și nu sunt la curent cu noutățile, eu o sun pe madam Șuță să mă informez, dar nu să-mi facă mie mapa. Am fost ales cu 426 din 450 de voturi. Să mă monitorizeze, dacă aduc atingere PNL să facă scris președintelui să mă pună în discuția biroului. Nu să fie șef peste vicepreședinți, prim-vicepreședinți. Toți sunt nemulțumiți, dar nu au curajul să spună”, a spus Puiu Diaconescu la TV Sud.

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, nu înțelege supărarea lui Puiu Diaconescu. „Cred că s-a înțeles greșit. Orice liberal poate merge la orice emisiune, dar de vorbit în numele partidului vorbesc numai comunicatorii. Nu îi interzice nimeni să meargă în emisiuni, domnul Puiu Diaconescu este comunicator al PNL Gorj”, a spus Vîlceanu.

Puiu Diaconescu s-a plâns și de faptul că unii sunt repartizați la patru emisiuni pe săptămână, iar altora nu le vine rândul niciodată, în funcție de „cum dorește doamna Șuță”. „Știu că a fost sunat să meargă la o emisiune și nu a vrut să meargă”, a spus Dan Vîlceanu, care nu a dorit să comenteze prea mult acest subiect.

Vizualizări: 829

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: